60ezres L méretű Snickers 37.5 Insulated téli munkás nadrág olcsón

20 500

Ft

Feladás dátuma:

okt 23., 14:43
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Szín:
fekete

Típus:
utcai/casual, hosszú nadrág

Méret:
L

Márka:
Egyéb

Leírás

Hossza: 112cm, dereka: 45cm-48cm-ig nyúlik ki kiterítve , erős , strapabíró anyag, bélelt, sok zsebe van, profi minőség áron alul, egy alkalommal volt használva, szakadásmentes, hibátlan 10/10 állapot. Maradjon meleg a munkahelyén ebben a fejlett 37.5 szigeteléssel bélelt nadrágban a kiváló szellőzés és klímaszabályozás érdekében. Tartós poliamid szövetből készült, fejlett szabással a nagyszerű funkcionalitás és védelem érdekében.
Kosz-, olaj- és vízálló , szélálló. Cordura megerősített térdvédő zsebek, amelyeket a Kneeguard Pro számára terveztek, tágulási redős pozicionáló rendszerrel a kiváló térdvédelem érdekében, EN14404 szabvány szerint.
Mindegyik láb hőszigetelt fényvisszaverő szalaggal csíkozott a jobb láthatóság érdekében, amikor sötétben dolgozik.
Remek zsebek minden holmijának. Vonalzózseb, csomagtartó zseb, mobiltelefon zseb, nagy hátsó zsebek, mindkét oldalon kalapácstartók és igazolvány a lábzsebben.
Hosszú cipzárak az oldalán a könnyű öltözködés érdekében. Állítható szárvégek, amelyek a cipőpántokra rögzíthetők, hogy megakadályozzák a nadrág felcsúszását.

Budapesten belül személyes átvétel vagy postai / foxpost / MPL / packeta automata úton. Fontos: mielőtt itt megrendelne Foxpost vagy GLS által egy terméket, előtte kérem hívjon fel vagy írjon rám itt, köszönöm. Termékeim között sok hasonló túra / outdoor / sport / technikai minőségi márkás ruha van még több méretben, női-férfi egyaránt.

Hirdetés azonosító: 151037096

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 12 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn