55 nm-es lakás eladó Budapest 8. ker. #4726454

company_logo

82 900 000

Ft

1 507 273 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 25., 07:32
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
7

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret:
55 m²

Leírás

Kivételes lehetőség a Corvin sétányon: 39m2-es, másfél szobás, klímás, jó állapotú, 7. emeleti, Minipenthouse eladó, alacsony rezsivel, hatalmas (32m2-es) terasszal, Akár megbízható albérlővel, vagy saját célra egyaránt!
Ki ne ismerné Közép-Európa legnagyobb belváros-megújító építkezését, mely 2005-ben indult a Corvin-sétányon? Az itt lakók a város szívébe, de mégis élhető, pezsgő, excluzív környezetbe költöztek és a Dunapart közelében élvezhetik a belvárosi élet minden előnyét. A Corvin Sétány egyedülálló lehetőségeket nyújt Budapest szívében, nem véletlen, hogy a fejlesztés számos nemzetközi díjat érdemelt ki, hiszen a teljesen újjáépített környéken a modern lakóházak értékálló otthonai éppúgy megtalálhatóak, mint a jövőbe mutató, minőségi és emberközpontú irodaházak, a színvonalas üzletek, éttermek, kávézók és szórakozóhelyek. A közlekedés kiváló, hiszen a metró csak pár perc sétára található, ami könnyű hozzáférést biztosít Budapest bármely pontjához.

A lakás több, mint egy otthont, egy életstílust is kínál! A hatalmas felső emeleti, nyüzsgéstől távol eső, csendes teraszának köszönhetően egyedi élményt kínál, mellette a félig tetőteres kialakítása miatt a galériázható belső tere lehetővé teszi, hogy teljesen személyre szabja új otthonát. Az épület 7. szintjén elhelyezkedő lakás előnyeit az alacsony rezsi és a megbízható üzemeltető is csak növeli.Befektetésnek is kiváló, hiszen jelnleg is megbízható bérlővel rendelkezik, aki megbeszélés szerint akár maradna is, de ha az ignatlan értékállóságát nézzük, manapság nem ritka a sétányon a 2MFt-os m2 ár sem és a projekt kezdetén itt 312eFt-os m2 áron kínálták az ingatlanokat! Folyamatosan fejlődik a környék tovább, a közelebbi utcák is felzárkóztak, nem csak a lakóközösség, de az épületek szempontjából is, hiszen sorra újulnak a házak, nőnek ki az új épületek, cserélődik az őslakos közösség.Érdeklődni a hét bármely napján lehet, ha kérdése van, vagy szeretne időpontot egyeztetni, Forduljon hozzám Bizalommal!***** Ha Hitelt Venne Fel, Vegye Fel A Legjobbtól, Személyre szabott ajánlatért hívjon, vagy küldjön üzenetet! ********** Hitel, Csok És Babaváró ügyintézés garantáltan a leggyorsabb, legjobb feltételekkel, díjmentes előzetes tanácsadással! *****

Hivatkozási azonosító: LK086988-4726454

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149926917

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn