4K HDMI adapter USB Type C - HDMI, új , C típusú

6 300

Ft

Feladás dátuma:

okt 16., 09:09
Szállítással is kérheted

Leírás

Új, USB Type C - HDMI adapter 4K C típusú kábel Macbook, Samsung, Huawei, Xiaomi stb. adapter videó kábel eladó.

Nagy felbontású tükrözés és továbbfejlesztett megjelenítési módok: Tükrözze vagy bővítse ki a képernyő tartalmát a HDTV-n, monitoron vagy kivetítőn lévő nagyfelbontású grafikus képekkel akár 4K felbontásban, 30 Hz-en. Ossza meg filmjét családjával és barátaival otthon vagy tartson prezentációt a konferenciateremben. A HDMI adapter produktív munkát és tiszta vizuális élményt biztosít.
[Stabil jelátvitel]: A kiváló rézmag biztosítja az optimális és stabil jelátvitelt, jobban működik torzítás, szellemkép és elmosódás nélkül, valamint kiváló hang- és képminőséget biztosít.
[Univerzális kompatibilitás]: Támogatja az összes Type-C PC-t, mobiltelefont és táblagépet. 2016 / Macbook Pro, Surface Go, Surface Book 2, 2017 imac, Macbook 2018/2017/2016, Samsung Galaxy S9 / S8 / S8 Plus / Note 8, Huawei Mate 10, HTC U11, Pixelbook, Dell XPS 15, / XPS 13 A HP Specter X360, a Chromebook, a Chromebook Pixel, az Intel NUC és sok más C típusú eszköz mind kompatibilis.
[Plug & Play]: Nincs szükség illesztőprogramra, nincs szükség szoftverre vagy bonyolult telepítésre. Egyszerűen csatlakoztassa eszközét a kivetítőhö

Hirdetés azonosító: 150893443

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 12 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn