433 MHz-es vezeték nélküli távirányító

2 950

Ft

Feladás dátuma:

okt 17., 12:49
Szállítással is kérheted

Leírás

Távirányító: 433 MHz-es tanulási távirányító
Bemeneti feszültség: 12 V
Vevő érzékenysége: > 97 dBm
Átviteli távolság:> 100 m ( nyitott tér)
Dekódolási mód: MCU szoftver dekódolás
Távoli tárolás: 20
Támogatja a távoli típust: EV1527 tanulási kód
Munka mód: Pillanatnyi, kapcsoló, reteszelő késleltetés (5-ös, 10-es, 15-ös )
Kimeneti terminál: Nem, NC, COM
A PCB mérete:35 x 30 x 18 mm (L, Sz, M)
Távirányító akkumulátor: 2 x 3 V CR2016 gombelem
jegyzet: A maximális bemeneti teljesítmény 12 V
Távprogramozás

Munkamód:
1. Hüvelyk mód: nyomja meg a távirányítót a relé csatlakoztatásához, majd engedje el a távirányítót a relé leválasztásához;

2. Önzáró mód: Nyomja meg a távirányítót, amelyet a relé csatlakoztatni fog, majd nyomja meg újra a távirányítót a relé leválasztásához;

3. Reteszelési mód: nyomja meg a távvezérlő A gombot a relé csatlakoztatásához, és nyomja meg a B távvezérlő gombot a relé leválasztásához.

4. Késleltetési mód: Nyomja meg a távirányítót, a relé csatlakozik, engedje el a távirányítót, és elindítja az időzítést. 5S, 10S és 15S után (3 sebességfokozat), A relé automatikusan bezáródik.

Tanulási módszerek:
1. Inching tanulási módszer:
Nyomja meg egyszer a kódpárosítás gombot a kezelőpanelen, és a LED jelzőfény egyszer villog. Miután a LED jelzőfény kigyullad, nyomja meg a párosításhoz szükséges gombot a távirányítón, a vezérlőpanelen lévő LED jelzőfény 3-szor felvillan, ami azt jelenti, hogy a párosítás sikerült.

2. Önzáró tanulási módszer:
Nyomja meg kétszer a kódpárosítás gombot a kezelőpanelen, és a LED jelzőfény kétszer villog. Miután a LED jelzőfény kigyullad, nyomja meg a párosításhoz szükséges gombot a távirányítón, a vezérlőpanelen lévő LED jelzőfény 3-szor felvillan, ami azt jelenti, hogy a párosítás sikerült.

3. Kölcsönös zár tanulási módszer:
Nyomja meg háromszor a kódpárosítás gombot a kezelőpanelen, és a LED jelzőfény háromszor villog. Miután a LED jelzőfény kigyullad, nyomja meg a párosításhoz szükséges gombot a távirányítón, a vezérlőpanelen lévő LED jelzőfény 3-szor felvillan, ami azt jelenti, hogy a párosítás sikerült.

4. 5S késleltetett tanulási módszer:
Nyomja meg négyszer a kódpárosítás gombot a kezelőpanelen, és a LED jelzőfény négyszer villog. Miután a LED jelzőfény kigyullad, nyomja meg a párosításhoz szükséges gombot a távirányítón, a vezérlőpanelen lévő LED jelzőfény 3-szor felvillan, ami azt jelenti, hogy a párosítás sikerült.

5. 10S késlelteti a tanulási módszert:
Nyomja meg ötször a kódpárosítás gombot a kezelőpanelen, és a LED jelzőfény ötször villog. Miután a LED jelzőfény kigyullad, nyomja meg a párosításhoz szükséges gombot a távirányítón, a vezérlőpanelen lévő LED jelzőfény 3-szor felvillan, ami azt jelenti, hogy a párosítás sikerült.

6. 15S késlelteti a tanulási módszert:
Nyomja meg hatszor a kódpárosítás gombot a kezelőpanelen, és a LED jelzőfény hatszor villog. Miután a LED jelzőfény kigyullad, nyomja meg a párosításhoz szükséges gombot a távirányítón, a vezérlőpanelen lévő LED jelzőfény 3-szor felvillan, ami azt jelenti, hogy a párosítás sikerült.

Tisztítási módszer:
Nyolcszor nyomja meg a kódpárosítás gombot a vezérlőpulton, ekkor automatikusan törli az összes betanult távirányítót. Törlés után a korábban betanult távirányító már nem használható.

Hirdetés azonosító: 150917860

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn