3 az 1-ben babakocsi

48 000

Ft

Kategória:

Eladó; Baba-mama; Babakocsi 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Márka:
Egyéb

Nem:
unisex
Típus:
Egyéb

Leírás

Babadesing mokka színű babakocsi szett:

Eladó egyben 1 váz és 3 felső részes, azaz 3az 1ben megkímélt babakocsi sok extrával.

Váz: alu váz, így könnyű. Jól összecsukható, hátul jól forgó nagyméretű kerekekkel. Sport ülés mindkét irányba felrakható. Babatáska, pelenkázó lappal tartozéka a szettnek. Hozzá vettünk még egy extra olyan impregnált takarót, ami nem esővédő, bár lehet annak is használni, hanem arra használtuk, hogy mikor nem volt benne a gyerkőc, pormentesen letakarjuk a tárolóban. Ez külön extra, nem is nagyon lehet ilyet kapni, de nagyon hasznos volt. Alul bevásárló "szatyor" rész.
Hordozó: alapvetően 2 az 1-ben ez a babakocsi típus, de színben szinte tökéletesen passzoló hordozót vettünk hozzá. Szűkítővel újszülötthöz. Lábzsákkal téli babákhoz. Adapterrel kapcsolódik a vázhoz, melyet szintén adjuk hozzá. Továbbá esővédő is tartozéka.
Mózeskosár: elég nagy méretű, hosszú, így mi 6 hónapos koráig tudtuk benne sétáltatni, altatni a lurkót, habár nekünk nagyon hosszú volt a kislány. Belső bélése van. Külön mosható minden része. Jár hozzá lábzsák rész, illetve esővédő, de mi még vettünk hozzá egy bivaly meleg sötétkék múmia zsákot is. Ez utóbbi sokat ért. Szintén adjuk hozzá.
Sport rész: mindkét irányba rakható. Több fokozatban dönthető, lábrész emelhető. Minden jól funkcionál, semmi nem törött. Tartozék itt is lábzsák, illetve ebbe pedig egy sötétbarna múmiát vettünk, ami azért jó, mert a vállpántok átvezetésére gondolt a gyártó illetve a cipőcskéknek is van külön kivezető, hogy a sáros cipőt ne kelljen belerakni a zsákba és így minden alakalommal mosni. Továbbá a sport részhez is jár a kivehető és két oldalas betét (téli és nyári)

Kerekek: csapágyak kifogástalanul működnek. A 2,5 használati év alatt ha 2szer vittük el fújtatni a kerekeket benzinkútra.
A textil részek épek, nem szakadtak, nem foltosak, nem pecsétesek. Nálunk nem evett a gyerek a babakocsiban. Ugyan jelen állapotában nincs kimosva egyik elem sem, de ha te is olyan pedáns vagy mint mi, úgyis azzal kezded, hogy ki fogod mosni. Ha meg nem, tisztának fogod érezni.
Kutyánk, macskánk nincs, vagyis sem nem karom kaparásos, sem nem szőrös vagy bolhás.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149124967

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 9 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn