34ezres új női L méretű X-Bionic Energizer 4.0 profi sport leggings

14 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 6., 15:57
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
sötétkék

Típus:
sportos, téli, átmeneti, hosszú nadrág, leggings

Méret:
L

Márka:
ZARA

Leírás

Hossza: 95cm, dereka: 32cm-től 52cm-ig nyúlik ki kiterítve, nem használt, hibátlan 10/10 állapot. védelmet kapsz mind a kihűlés, mind a nem kívánt túlmelegedés ellen.
Ahogy az egy megerőltető fizikai aktivitás során használt modellhez illik, az X-Bionic tervezői a Skin Nodor technológiát alkalmazták. Ez egy ezüstionokkal átfűzött anyag, amely antibakteriális tulajdonságokkal ruházza fel. Ez lelassítja a kellemetlen szagok kialakulását, így a leggings hosszabb ideig marad friss. Ez jelentősen növeli a kényelmet, és hosszabb ideig mehetsz a hegyekbe ezzel a modellel.
Az X-Bionic Energizer 4.0 Pants thermo leggings síelésre való alkalmassága miatt poliamidból készült. Ez egy robusztus anyag, amely alacsony kopásérzékenységgel rendelkezik, ami fontos, ha ezt a modellt membrános nadrággal együtt használod. Ugyanakkor az anyagnak ez a tulajdonsága azt jelenti, hogy az X-Bionic leggings ellenáll a szerkezeten a csúszásszerű megközelítés, valamint a dinamikus lesiklás során keletkező igénybevételeknek. A szükséges tartósság mellett azonban ez a modell kitűnik kiváló hőszabályozásával is. Ez többek között a 3D Bionic Sphere System technológiának köszönhető, amely Y-alakú csatornákat használ. Ezeket a testhőmérséklet változása aktiválja, és fáradtság esetén szellőztetnek, hidegben pedig szigetelnek.
Budapesten belül személyes átvétel vagy postai / foxpost / MPL / packeta automata úton. Fontos: mielőtt itt megrendelne Foxpost vagy GLS által egy terméket, előtte kérem hívjon fel vagy írjon rám itt, köszönöm. Termékeim között sok hasonló túra / outdoor / sport / technikai minőségi márkás ruha van még több méretben, női-férfi egyaránt.

Hirdetés azonosító: 150699771

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 15 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn