30 W-os mágneses vezeték nélküli töltő telefontöltők Magsafe wireless

3 300

Ft

Feladás dátuma:

szept 13., 12:11

Tulajdonságok

Anyag:
Műanyag

Állapot:
új, bontatlan

Szín:
Fekete
Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó a képeken látható USB-C és USB-A adapterrel rendelkező mágneses vezeték nélküli töltő!

Két portos bemenet Ez a mágneses töltőpad kettős bemeneti porttal rendelkezik (csak C típusú bemenettel vagy USB kettős bemenettel). Kompatibilis a hagyományos fali töltővel, így nem kell túl sokat aggódnia. Kiválaszthatja a használatra megfelelő fali töltőt. Megjegyzés: Kérjük, használjon QC3.0 vagy magasabb hálózati adaptert. [Fali Töltő Nincs Tartalma]

Kompatibilis Pl:az iphone 12/13/14/15 készülékkel] A Vikefon mágneses vezeték nélküli töltő gyors és hatékony vezeték nélküli töltést biztosít eszközei számára. Kompatibilis az iphone 15 14 13, iphone 13 Pro, iphone 13 Pro Max vagy iphone 13 mini, iphone 12, iphone 12 Pro, iphone 12 Pro Max vagy iphone 12 mini készülékekkel. Támogatja az Airpods 3, Airpods 2, Airpods Pro és a Macsafe Chargerhez igazított hivatalos tokkal kompatibilis töltést is.

Mágneses igazítás és egyszerű töltés éjszaka A hálószoba sötétjében nem kell aggódnia amiatt, hogy milyen nehéz megtalálni a töltőportot. Még akkor is, ha véletlenül tedd le iphone 12/13/14/15-öt a vezeték nélküli töltőpárnára, automatikusan beállítja a töltést. Tökéletesen automatikusan igazodik telefonjához, akár dolgozik, játszik, videót néz, zenét hallgat, vagy cseveg családjával és barátaival.

Intelligens védelem A Magsafe töltőhöz hasonlóan iphone vagy Vikefon mágneses vezeték nélküli töltője kissé felmelegedhet, miközben az iphone töltődik. Az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében, ha az akkumulátor túlságosan felmelegszik, a szoftver korlátozhatja a töltést 80 százalék felett.

Fém és hordozható kivitel A kiváló minőségű fém anyag egyedülálló fényt mutat, elkerüli a karcolásokat és az ujjlenyomatokat, nemcsak tökéletes megjelenést biztosít, hanem tartósabb is. Csak 0,23 hüvelyk vékony, akár a legkisebb és legkönnyebb vezeték nélküli Magsafe töltő 1 méter hosszú kábellel. Szabadítson fel több helyet, hátizsákokba, zsebekbe vagy táskákba tehető.

Műszaki adatok
Típus: 30 W-os mágneses vezeték nélküli töltő
Telefon Kimenet: 5W/7.5W/10W/15W/20W/30W
Interfész: Típus-C/USB A
Töltési távolság: Kevesebb, mint 6mm
töltési hatékonyság : 80 százalék

Személyes átvétel: 1106 Bp Bársonyvirág utca hétfőtől péntekig, 3700 Kazincbarcika Péntektől vasárnapig M3-as útvonal ( péntek)!!
Személyes átvételt részesítem előnyben.
Postázás csak előre utalás után és természetesen telefonos egyeztetés után!
Telefon mindig nálam van kérem inkább hívjon.
Tel 203156564

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150226838

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 9 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn