2.4G RC Hajótávirányító szett Sebességtartó, Gyro, 500m hatótávú2.4G R

25 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 23., 09:58
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Egyéb

Leírás

Új, 2.4G RC Hajótávirányító szett Sebességtartó, Gyro, 500m hatótávú, eladó.
Egy pár pozitív és negatív légcsavarral kell használni.

1. A távirányító vagy az alaplap nem párosítható más gyártókkal. Ha megjavítja a fészekhajót, készletben kell megvásárolnia.
2. A vezeték nélküli átviteli jel erős. Használat közben a távirányító és a vezérlőpanel közötti távolságnak 20 cm-nél nagyobbnak kell lennie, ellenkező esetben a távolság túl közel lesz, mert a vezeték nélküli jel telített lesz, és a távirányító és a vezérlőkártya nem csatlakoztatható.
Jellemzők:
Tempomattal, giroszkóppal, egyenes vonalvezetéssel, állítható sebességgel, nagy teljesítménnyel 10A, távirányítóval 500 méter hosszú távra.
Az akkumulátor 7, 4 V-os újratölthető akkumulátort javasol. A motorok lehetnek 390, 380 stb. motorok, de a 10A-nél nagyobb üzemi áramú nagysebességű motorok nem ajánlottak.
Az alaplap könnyen leégését okozó tényezők:
Ne használjon nagy teljesítményű motort (a terhelési áram nagyobb, mint 8 A), ami az alaplap leégését okozhatja túlfeszültség vagy túlmelegedés miatt.
Termékjellemzők:
1. Nagy teljesítményű, 390, 380 és más általános motorok hajtására alkalmas, alapvetően minden etetőhajóhoz alkalmas.
2. A beépített giroszkóp automatikusan képes egyenes vonalban haladni, és nem befolyásolja a vízáramlás, a szélellenállás és a motortörzs konzisztenciája okozta elhajlás.
3. Állandó sebességű körutazás funkció, egyszerű és kényelmes kezelés, nem kell folyamatosan mozgatni a fogantyút.
4. Egyedi kalibrálási mód: giroszkóp nullpont kalibrálás, giroszkóp érzékenység beállítása, kormánymű szögválasztás.
5. A kormánymű dőlésszöge állítható, egy vagy két rekesz vezérlésére használható.
6. Kényelmesen cserélje ki a piacon kapható főbb horgász csónakokat saját távirányító készleteikre, amelyek javítóalkatrészként, barkácscsali csónakként és hagyományos csalicsónakként (giroszkóp nélkül) használhatók.
Termék paraméterei:
1. Adapter akkumulátor kártya fogadásához - 6 V, 7, 2 V, 7, 4 V, 11, 1 V, 12 V lítium akkumulátor. Ne használjon szárazelemeket. A szárazelemek gyenge áramkimeneti kapacitása miatt a motor nem indul el; a maximális ellenállási feszültség 15V.
2. A fogadó tábla a 380, 390, 550, 775 és egyéb motorokhoz van igazítva.
A vevőkártya-motor-meghajtó egyes csatornáinak maximális kimeneti árama körülbelül 10 A, amely kis- és közepes méretű motorokat tud hajtani 10 A-nál kisebb terhelőárammal, és a motor reteszelt forgórészének árama előnyösen kisebb, mint 10 A.
A motortípusok és gyártók nagy száma, még az azonos típusú motorok miatt is eltérő a hajtási áram, és olyan tényezők is befolyásolják végső áramerősség, ezért a legjobb, ha ténylegesen méri azt használat közben. Használja újra a motor paramétereit, ne égesse el az alaplapot a motor eltérése miatt.
3. Motor interfész: egycsatornás névleges áram 10A, csúcsáram 22A.
4. LED lámpa interfész: a feszültség megegyezik az akkumulátor feszültségével, közvetlenül nem csatlakoztatható a LED lámpa gyöngyéhez, és a LED-et sorba kell kötni körülbelül 200 ohmos ellenállással. Ha több LED-et együtt használunk, ajánlatos sorba kötni és párhuzamosan csatlakoztatni. Két LED is köthető sorba, de legfeljebb két LED köthető sorba, különben több LED nem világít részleges nyomás után.
5. Szervo interfész: az összes gyakran használt kormánymű (például 995)
6. Távirányító csatorna-elöl, hátul, balra és jobbra, LED-es világításvezérlés, állandó sebességű körözés, bal oldali csalitartó, jobb oldali csalitartó, állandó sebességű utazósebesség növelése és csökkentése. (A sebesség nem állítható)
Távirányító távolság - 500 méter.
7. A távirányító energiafogyasztása-25mA.
8. Súlyfelvevő tábla 25g, távirányító 175g ,

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150424884

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn