2MP 2.8mm WiFi-s AI inteligens forgatható biztonsági kamera

company_logo

19 900

Ft

Feladás dátuma:

szept 15., 10:13
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Optikai zoom:
20x - 30x

Állapot:
új

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Szín:
Egyéb

Leírás

Wifi PTZ IP kamera 2 MP kültéri megfigyelő dóm videokamera színes éjszakai, AI emberi alak követés, Camhi APP kamera
Főbb jellemzői
AI
Mesterséges intelligencia segíti a hamis riasztás csökkentését és az automatikus emberi alak követési funkciót.
H.265 videó tömörítés

Hosszabb felvételi idők: akár 50 százalékos tárhely-megtakarítás, ha biztonsági kamerákról van szó, óriási! Nap 24 órájában rögzít. Idővel a tárhely 50%-os megtakarítása hatalmas lesz.

Alacsonyabb internetsebesség és adatszükséglet: alacsonyabb bitsebessége azt jelenti, hogy a felhasználók átválthatnak a nagy felbontású mainstreamre anélkül, hogy annyi adatot használnának fel, és lassabb kapcsolatokon
Mivel a H.265 kisebb sávszélességet igényel az adatátvitelhez, ez azt is jelenti, hogy a WiFi kamerák nem igényelnek akkora átvitelt a videó vezeték nélküli átviteléhez. Ennek eredményeként több WiFi kamera csatlakoztathatod hozzáférési ponthoz vagy vezeték nélküli útválasztóhoz .
Nappali és éjszakai színlátás
A kamera csillagfényes éjjellátó funkcióval rendelkezik, tiszta kép éjszaka, 4db infravörös sugárzással 24 órás éberség, a kamera éjjellátó hatótávolsága sötétben akár 50M, a biztonsági fenyegetések megelőzésében nagyon jó garancia.4db fehér LED akár 20 méteres távolságra is elérhető színes éjjellátó funkció.


Szerezzen valós idejű riasztási kapcsolatot
A mobil humanoid objektumot a rendszer automatikusan észleli, és veszély esetén riasztás indul. Védje családját és vállalkozását a tolvajoktól, a behatolóktól és a behatolástól. Ez a kamera valós időben figyelmeztet, ha az inváziót megtámadják. (Ezt a funkciót beállíthatja úgy, hogy meghatározott időtartamon és területen érvényesüljön).


Mozgásérzékelés és e-mailes riasztás
Az intelligens mozgásérzékelés segít figyelemmel kísérni az otthonában és az irodájában megtörtént minden mozgást. Azonnali riasztó e-mailt kap az otthoni vagy irodai behatoláskor készült képekkel.


Kétirányú hangos visszabeszélés
Beépített mikrofon és hanszoró támogatja a kétirányú hangot.


Pan Tilt Rotation
Vízszintes: 355 fok és függőleges: 90 fok.
Támogatja a 8 előre beállított pontot.


IP66 kültéri vízálló
Kültéri biztonsági kameránk vízálló házzal és hálózati adapterrel, mínusz -10 Celsius-fok és 60 Celsius fok közötti munkahőmérsékleten jól működik a heves esős vagy havas napokon.


Támogassa a P2P-t
Android és IOS APP (CamHipro) és professzionális CMS PC-kliens szoftver biztosítása.


Támogatja a TF / Micro SD kártyát
A kamera bekapcsolásakor megkezdi a felvételt, támogatja a 128 GB-os SD-kártyát (nem tartozék), ha az SD-kártya megtelik, automatikusan lefedi a régi videót.
Műszaki adatok
Márkanév: ZEXIModell: HX-930W-2MPTípus: Forgatható IP DOME kameraÉrzékelő: CMOSVideo felbontás: Main stream 2.0Mp 1920x1080P; Sub stream 640x352PFrekvencia: 50HzLencse: 2.8mm (90° látószög)Hálózati felület: 2.4GHz WiFi / LAN kábelBit rate: 32-6144Kép frissítés: 20fpsVideo tömörítés formát: baseline/mainprofile/highprofile/H.265Audio: Kétirányú hangAudio Type: G711IR LED kontrol: Automatikus4db IR: 20m infra látás4db LED: 20m szines látás Látási mód: infra / szines / intelligens éjjeli látás (automatikusan felkapcsol a lámpa)Tárolás: 16/32/64/128GTelepítés: oldalfalSzín: fehérMinimális megvilágítás (lux): 0,01 LUXFunkció: Forgatható 355° vízszintesen / 110° függőlegesen / 4X digitális ZoomFunkció: AI emberi alak automatikus követésMéretek (H x Szé x Mé) (mm): 17*17*10cmTápegység (V): 12VRiasztási művelet: FTP fénykép, telefon riasztás, e-mail fényképEnergiafogyasztás (W): 10WTámogatott mobil rendszerek: Android, IOSKülönleges képességek: AI Emberi alak követés, riasztás (90% kevesebb a hamis értesíté

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149649508

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 9 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn