15 Watt Napelemes Panel

6 490

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Leírás

A termék itt rendelhető:



A napelemes panelek tiszta és megújulóenergiaforrást biztosítanak, amelyek csökkentik az energiaszámlákat és hozzájárulnak a környezet megóvásához. Akár otthona, hétvégi háza vagy munkahelye számára van szüksége energiaellátásra, napelemes paneljeink hatékony és megbízható megoldást nyújtanak.
15 W: 41 cm x 32 cm

Legnagyobb Előnyök és Hasznok:
Magas Hatékonyság: Paneljeink a legújabb fotovoltaikus cella technológiát alkalmazzák, hogy maximális energiatermelést biztosítsanak, még alacsony fényviszonyok között is.
Hosszú Élettartam: Kiváló minőségű anyagokból készültek, beleértve az időjárásálló alumínium keretet és üveget, amelyek hosszú távú működést és korrózióállóságot biztosítanak.
Egyszerű Telepítés: Minden panelünk előre felszerelt tartókkal és részletes útmutatóval érkezik, így egyszerűen és gyorsan telepíthetők.
Alacsony Karbantartás: Telepítés után a napelemek minimális karbantartást igényelnek, hosszú távú megbízhatóságot biztosítva.
Környezetbarát: A napenergia használatával csökkenti szénlábnyomát és hozzájárul a környezet védelméhez.

Miért Válassza Napelemes Paneljeinket?
Megbízhatóság: Napelemes paneljeinket a legszigorúbb környezeti feltételek között tesztelték, hogy biztosítsák az extrém körülmények közötti működést is.
Magas Energiahozam: Magas hatékonyságot és megbízhatóságot garantálunk az energiatermelésben, ami magasabb megtérülést jelent.
Rugalmasság: Különböző méretek és teljesítményű panelek közül választhat, hogy az igényeinek leginkább megfelelő terméket találja meg.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149519585

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn