Új vezeték nélküli Bluetooth-os fülhallgató eladó

4 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Fülhallgató

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó a képen látható új vezeték nélküli Bluetooth-os fülhallgató
Pontos LED kijelző és rendkívül hosszú akkumulátor-élettartam: A vezeték nélküli fülhallgató LED-kijelzője mutatja a töltő tok és a fülhallgató töltési szintjét. A tok töltésekor a LED fény 1-től 100-ig villogni kezd. Egy mono fülhallgatóval akár 7 órán át hallgathatod, a zsebméretű töltőtáska pedig, amely a C-típusú kábellel történő újratöltést biztosítja, akár további 40 órára is meghosszabbítja a lejátszást.

Bluetooth 5.3 Könnyű párosítás: A Q13 Bluetooth fülhallgató a fejlett Bluetooth 5.3 technológiával rendelkezik, támogatja a HSP Hfp A2DP Avrcp-t, amely azonnali párosítást és stabil, megszakítás nélküli átvitelt biztosít. Ezek a Bluetooth fülhallgatók azonnal párosodnak, amint kiveszik a töltőtáskából, és automatikusan csatlakoznak az utoljára párosított eszközhöz.

HiFi sztereó hangzás és tiszta hívás: A Bluetooth fülhallgató ultra-tiszta énekhangot kínál a 4 hangkamrás kialakítás és a 13 mm-es hangszóró meghajtók használatával, 2 beépített mikrofon minden fülhallgatóban a hívás zajszűrését használja a tiszta és valóban hangzás biztosítása érdekében, így bárhol és bármikor élvezheti a kiváló minőségű beszélgetéseket.

Kényelmes, biztonságos illeszkedés: A Q13 félig fülhallgatói kisebbek, és jobban illeszkednek az emberi fül szerkezetéhez. A Bluetooth fülhallgató mindössze 3,2 g, teljesen új viselési élményt nyújt, a kis méret és a könnyű súly tehermentessé teszi a füleket.
IP7 vízálló és érintésvezérlés: A Bluetooth vezeték nélküli fülhallgató támogatja a kétfülű érintésvezérlést, amely kényelmes működést biztosít a hangerőszabályozás, az előző/következő dal, a hívások szüneteltetése és fogadása mellett, valamint a hangasszisztens vezérlése. Az IP7 vízálló megakadályozza a szokásos fröccsenő vizet és esőt. Élvezze a sportot és a szabadtéri tevékenységeket anélkül, hogy aggódnia kellene a nedves vagy izzadtságtól.

Érdeklődni üzenetben
Posta, foxpost megoldható

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149885890

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn