Új professzionális arcmaszk szett eladó

8 000

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 13:43
Szállítással is kérheted

Leírás

Eladó a képen látható új teljes arcmaszk légzés védő készlet.

Továbbfejlesztett 3D kialakítás: a 2. generáció továbbfejlesztett légzőmaszkja főként PC polikarbonátból készül, amelyet a nagy napellenzőhöz használnak a köd és a fröccsenések megelőzésére. A tömítő perem élelmiszer-biztonságos szilikon keverékből készült, amely nagyon jól alkalmazkodik az archoz, és puha textúrájának köszönhetően kényelmes érzetet közvetít.
Az újrafelhasználható porvédő maszk ideális a napi ingázáshoz és bizonyos munkákhoz.
Szerezzen rendkívüli védelmet - a rejtett kilégzőszeleppel ellátott finom porvédő légzőmaszkunk hatékony kettős szűrő- és keringtetőrendszerrel rendelkezik, amely hatékonyan blokkolja a szerves gőzök, irritáló gázok, pollenek, részecskék és részecskék több mint 99%-át. A beömlőszelep és a kilépőszelep egymástól függetlenül működik egy speciális kondenzációs kivezetővel, amely biztosítja a hatékonyságot és megkönnyíti a párás hő elvezetését.

Univerzális méret: kifejezetten az arc kontúrjához igazodik, és kényelmes viselet. Az állítható pántok pedig a legtöbb fejmérethez illeszkednek, és biztosítják az univerzalitást férfiak és nők számára. A teljes maszkunk csatlakozása univerzális. Nemcsak a 6001 és 6002 sorozatú, hanem a P-A-1, 2091 és 2097 sorozatú részecskeszűrőkhöz is alkalmas, így a jövőben nem kell aggódnia a szűrő cseréje miatt.
Széleskörű alkalmazás: alkalmas tudományhoz, szabadtéri munkához, forrasztáshoz, vasúthoz, gyártáshoz, fűrészeléshez, lövészethez, műhelyhez, szemvédelemhez DIY, laboratórium, láncfűrészes munkások, takarítás, építőipar, sivatag, festés, tervező, villanyszerelő, terepi munka, mérnökök, lézer, megmunkálás, mechanika stb. számára.

Érdeklődni üzenetben
Posta, foxpost megoldható

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150677730

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 11 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn