Új forró levegős Terviiix hajformázó kefe eladó

8 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 23., 08:37
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új, bontott
Típus:
Hajformázó eszközök

Leírás

Eladó a képen látható új Terviiix forró levegős hajformázó kefe
Göndör és lágy fürtök: A Terviiix 38 mm-es ionos göndörítővas volumizáló keféje gyökér volument és laza fürtöket hoz létre egy professzionális ionos turmalin kerámia lappal, amely megszünteti a statikus feszültséget és megszelídíti a sima göndörséget, így a hajad egészségesnek és fényesnek tűnik.
4X kevesebb károsodás: Ez az argánolajjal, keratinnal és turmalinnal átitatott kefe negatív ionokat bocsát ki, hogy csökkentse a hőkárosodást és a sima sörtét, miközben egyenletes hőt biztosít a hajnak és nedvességet zár be a selymesen sima és egészséges hajért.
Egyedülálló kerek kialakítás: A kerek kefefej kialakítása turmalin kerámia bevonatú vassal biztosítja az egyenletes hőeloszlást, míg az ergonomikus fogantyú és a leforrázódásgátló nejlon sörték megkönnyítik a természetes fürtök készítését. Használja hajának kiegyenesítésére és göndörítésére, vagy egyszerűen csak normál fésűként.
Kétféle fésűfog: A hideg, széles fésűfogak és a gubancolódásmentes sörték megkönnyítik a fogást és finoman siklanak a hajon, megakadályozzák a gubancolódást és nagyobb kényelmet biztosítanak hajformázás közben.
Többféle funkció: Az LCD digitális kijelző többféle hőmérsékleti beállítással rendelkezik 160 °C-tól 200 °C-ig, hogy minden hajtípus hajformázási igényét kielégítse. Emellett 60 perces automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik a biztonság érdekében, 360°-ban elforgatható vezetékkel a könnyű használat érdekében, valamint 100-240V-os kettős feszültséggel.

Posta, foxpost megoldható

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150423173

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 7 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn