Új HDMI elosztó kétirányú eladó

2 000

Ft

Feladás dátuma:

aug 28., 15:35
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Méret:
Egyéb

Típus:
Egyéb

Leírás

Eladó a képen látható új HDMI kétirányú elosztó
Kétirányú HDMI 2.0 kapcsoló: Az Ugreen HDMI 2.0 kapcsoló támogatja 2 HDMI-forrás csatlakoztatását 1 HDMI-kijelzőhöz. HDMI osztóként is használható 1 HDMI forrás 2 monitorhoz való csatlakoztatására (A két monitor nem működhet egyszerre, csak átkapcsolva használható).
Nagy felbontású 4K 60Hz: Az Ugreen HDMI Switch támogatja a 4K 60Hz, 2K 120Hz és 1080P ultra nagy képfelbontást, így tisztább és simább képeket élvezhet (Megjegyzés: A 4K@60Hz eléréséhez ajánlott 1M vagy rövidebb HDMI 2.0 kábel használata).
HDMI 2.0 és 18 Gbps sávszélesség: Az Ugreen HDMI 2.0 kapcsoló kompatibilis a HDMI 2.1/2.0/1.4 szabványokkal. A HDMI kapcsoló akár 18Gbps sávszélességet kínál a videó átvitelhez (Egycsatornás sávszélesség 6Gbps), és támogatja a HDR, 3D, CEC, HDCP és DTS hangfunkciókat is.
Plug and Play: Az Ugreen HDMI 2.0 Switch Splitter plug and play, nincs szükség külső tápellátásra és illesztőprogramra, egy kattintással kapcsolható, elkerülve a HDMI-kábelek gyakori csatlakoztatását és leválasztását. Kiváló minőségű fémből készült, jó hőelvezetéssel, alacsony késleltetéssel és hosszú élettartammal rendelkezik.
Széles körű kompatibilitás: Ugreen HDMI kétirányú kapcsoló kompatibilis a legtöbb HDMI porttal rendelkező eszközzel, mint például PS5/4/PS4 Pro, Xbox One/Xbox 360, Blu-ray lejátszók, TNT dekóderek, TV's Sticks, TV Boxok, DVD lejátszók, HDTV-k, számítógépek, képernyők, monitorok, projektorok és egyéb eszközök.

Posta, foxpost megoldható

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149908406

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn