Szamos Rudolf: Kántor a nagyvárosban

300

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Krimi

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A fotókon látható megkímélt, szép állapotban van.
Kiadás: 1984, Zrínyi Kiadó
puhafedeles, 364 oldal

A "kutyabolond" Csupati őrmestert és kutyáját a Kántor nyomoz című könyvben fogadta szívébe az olvasó. Egy év alatt két kiadásban, összesen százezer példányban látott napvilágot izgalmas történetük, amelynek folytatását most a Kántor a nagyvárosban című regényben olvashatják. Az időközben országos hírnévre szert tett Kántor ebben a műben tovább végzi jelentőségteljes munkáját. A határszélen aratott sikerei miatt a fővárosba rendelik az ügyes kutyás nyomozó csoportot, és mind súlyosabb bűnesetek felderítésével bízzák meg. Budapesti kalandjaik során többek között felgöngyölítik a bestiális gyilkossággal párosult rejtélyes postaautó-rablást, rendőrkézre juttatnak egy házasságszédelgőt, majd a budai hegyek rémét, a szadista nőgyilkost. Leleplezik a bányapénztár kirablóit és elfogják a nemzetközi ékszertolvajokat. Az izgalmas nyomozások közben azonban Kántor életének apró eseményeivel, kisebb-nagyobb örömeivel és bánatával is megismerkedhetünk. A fáradságos hajszáknak gyakran ádáz küzdelem a vége. A menekülő bűnös nemegyszer szembefordul üldözőivel.

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli. A legolcsóbb postaköltség jelenleg 725 forint

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149129988

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn