Strindberg Ágost: Egy lélek fejlődése 1-9. kötet

2 490

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Regény

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Változó állapotban lévő példányok. Némelyik eredeti puhakötésben kisebb kötési javításokkal, némelyik pedig jó állapotú könyvkötői kötésben.
Kiadás: 1919-1925 között, Dick Manó Kiadása
Összesen 1.939 oldal

Egy hatvanesztendős emberi sorsnak a története ez. Az első részeket körülbelül negyven esztendős koromban írtam, még pedig, mint akkor hittem, a halál küszöbén, mert fáradt voltam, nem láttam többé semmiféle célját a létnek, fölöslegesnek, félrelököttnek tartottam magamat. Akkor ugyanis egy félig istentelen ember vigasztalan világfelfogásában éltem, de le akartam zárni mégis életem könyvét és át akartam tekinteni a helyzetet, sőt talán szabadulni is akartam részben helytelen vádaktól. Munkaközben rájöttem, hogy valami terv és szándék mégis csak van tarka életemben és kedvet kaptam újra az élethez, főként, mert kíváncsi voltam rá, hogy mi lesz és minő véget fog érni egy ilyen élet.
Idegen országban éltem, felejtve és elfeledetten, teljesen belemerülve a természettudományokba, miután abbahagytam az írást, amikor 1896-ban fejlődésem oly korszakába jutottam bele, amelyet Inferno-nak neveztem el. És ezzel a címmel jelent is meg 1897-ben az a könyvem, amely fordulóponttá lett életemben...

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149780520

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn