Sandra Brown: Táncolj velem! - új állapotú

490

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Romantikus

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Tökéletes, szép állapotú példány.
Kiadás: 2000, Maecenas Kiadó
puhafedeles, 298 oldal

Alicia Russel férje halála óta egyedül neveli két kisfiát. Büszke önállóságára, és többé nem óhajt egy másik embertől függeni. Ám amikor egy hirtelen támadt vihar veszélyezteti családi nyaralásukat, nem tud nemet mondani az idegennek, aki éjjeli szállást kínál neki és gyermekeinek különösen, amikor a férfi sokkal többet ajánl, mint menedéket a vihar elől.
A jóképű, érzékeny és titokzatos Pierce Reynolds elhalmozza Alicia fiait figyelmességével, és az asszonyt is ráébreszti, hogy a magányos évek után szüksége van a gyengédségre. Mindeközben a férfi tartja a három lépés távolságot, és titkát nem árulja el Aliciának.
Alicia gyermekeivel együtt visszamenekül Los Angelesbe, és megpróbálja Pierce nélkül folytatni az életét, de amikor egy válságos helyzetben a férfi újra felbukkan, megérti, hogy harcolnia kell érte. Az asszony már megtanulta, hogy az élet nem nyújt semmire sem garanciát, de most meg kell győznie kedvesét is, hogy a szerelemért érdemes kockáztatni.

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli. A legolcsóbb postaköltség jelenleg 725 forint.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149309062

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 15 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn