San Antonio - Tökkelütött mákvirág - A film regényváltozata

300

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Krimi

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A fotókon látható tökéletes, újszerű állapotban lévő példány.
Kiadás: 1995, Habostorta kiadó
puhafedeles, 160 oldal

Ezek a francia titkosszolgálat csodafegyveré-nek hihetetlen, ám hiteles kalandjai, amelyeket az illető aki az irodalom területén is zseninek bizonyult valóban önállóan írt le, még ha nem is saját neve alatt.
Legalábbis így tartják egyes jól tájékozott körök.
Ez ugyan nincs messze az igazságtól, de semmi köze hozzá. San-Antonio költött név (ma már fogalom). Az igazi szerző Franciaország egyik legnagyobb élő írója. Nevét nem tartják betegesen titokban, de egyetlenegyszer sem jelent meg a sorozat eddig kiadott több mint 200 kötetében (leszámítva a szövegben elsütött néhány szójátékot). Mi is tiszteletben tartjuk ezt a hagyományt, ha valaki meghalna a kíváncsiságtól ne tegye, nézzen utána bármely valamire való irodalmi lexikonban.
San-Antonio (másképpen: Antoine, San-A, Tóni) tehát költött személy és nem is azonos az igazi szerzővel. Biztosra vehető, hogy nem egy valóságos személyről mintázta a páratlan fantáziával, frenetikus humorral és bámulatos nyelvérzékkel megáldott szerző. Csak úgy kitalálta. De ez nem volt elég neki és megalkotott egy egész képcsarnokot: baráti nexusba kerültünk a titkosszolgálat teljes gárdájával, a Nagy Főnöktől az utolsó irodakukacig, többnyire családostul.
Kémtörténet? Netán paródia? Ez is, az is, de nem ez is, az is alapon. A végeredmény eredeti remekmű, amilyet talán Rejtő Jenő írhatott volna, ha szeretettel és jó kedvvel megalkothatta volna James Bond igaz kalandjait. (Megtanulva a modern erotika és horror hozzáadásának finom művészetét.)
De ne hagyjuk említetlenül, hogy az évszázad legszórakoztatóbb olvasmányáért az évszázad fordítói bravúrjának is köszönettel tartoznak.

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli. A legolcsóbb postaköltség jelenleg 725 forint.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149221917

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 4 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn