Micky Donnelly: Ikeridő - új állapotú

490

Ft

Feladás dátuma:

szept 15., 11:29

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Regény

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Tökéletes, újszerű állapotban lévő példány, a regény címlapját ábrázoló ajándék képeslappal.
Kiadás: 2006, Noran Kiadó
puhafedeles, 218 oldal

Mintha nem lenne amúgy is elég baja, Myles épp most találkozott Matt-tel, aki olyan, mintha ifjabb, karcsúbb és elegánsabb hasonmása lenne. Pont ez hiányzik neki, hiszen a szexi Mexszel is alig bír, ráadásul egy igencsak bepöccent volt főbérlő brutális iker verőlegényei elől kell bujkálnia. És akkor még az Asszonyról nem is szóltunk, pedig ő is nagyon, de nagyon berágott a kedves férjére. Az ikeridő különös világában vagyunk, egy olyan tükörpalotába kerültünk, ahol az számítana rendkívülinek, ha nem kevernék össze az embereket egymással, és soha, de soha nem szabad a látszatnak hinni.
Az elismert ír képzőművész, Micky Donnelly játékos, lendületes első regénye a nyelv, az irodalom és az érzékelés határait feszegeti, közben rohamtempóban halad a drámai végkifejlet felé. A kezdetben kifejezetten ír hangulatú kocsmaregény az oldalak lapozásával egyre nagyobb élményekhez juttathatja a figyelmes olvasót. A szimbolikus jelentéssel bíró hasonmás megjelenése adja meg az igazi zamatát a történetnek, innentől kezdve érdemes elgondolkodni ezen a különös látszatvilágot bemutató regényen. Aki pedig csak a hangulatos angolszász pubok életérzését szeretné magába szívni, annak is üde órákat nyújt Donelly nyers, szókimondó írása.

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható. Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli. A legolcsóbb postaköltség jelenleg 725 forint.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150267796

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 11 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn