Le Sage: A sánta ördög - szép állapotú

300

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Regény

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Megkímélt, jó állapotban lévő példány.
Kiadás: 1962, Olcsó Könyvtár sorozat
puhafedeles, 304 oldal
Illusztrálta: Rogán Miklós

Milyen ördög volt a sánta ördög? Hol és milyen véletlen folytán kötött ismeretséget Don Kleofás Leandro Perez Zanbullóval?
A híres Madrid városa felett októberi éjszaka sűrű sötétsége terjengett. A csendes polgárok már régen házaikba vonultak és az utcákon teljes szabadság honolt a szerelmesek számára, akik az erkélyek alatt akarták elénekelni imádottjaiknak bánatukat és örömüket. A gitárok pengése már aggodalmat keltett az apák szívében és nyugtalanná tette a féltékeny férjeket. Egyszóval éjfél felé járt már az idő, amikor Don Kleofás Leandro Perez Zanbullo, alkalai deák, az egyik ház tetőablakából hirtelen kiugrott, ahova Chytere istennő meggondolatlan fia vezette. Becsületéről és életéről volt szó, mert három vagy négy legénnyel gyűlt meg a baja, akik nyomon követték, hogy vagy meggyilkolják, vagy rákényszerítsék, hogy elvegye azt a hölgyet, akinél épp az imént rajtacsípték.
Egyedül volt, de keményen védte magát és csak akkor fogta futásra a dolgot, amikor a küzdelem hevében a kardot kiütötték kezéből. Ellenfelei egy darabig még üldözték a háztetőkön keresztül, de a sötétség kedvezett neki és szerencsésen megmenekült. A messzeségben világosságot látott, amely ha csak pislákolt is, mégis irányt mutatott neki és most e fény felé törekedett. Miután több ízben az a veszély fenyegette, hogv nyakát töri, végre egy csűrhöz ért, amelyből a fény látszott...

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli. A legolcsóbb postaköltség jelenleg 725 forint.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148943618

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 7 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn