Georges Ohnet: Megtört férfiszív - Vasgyáros - újszerű

300

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Romantikus

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Tökéletes, szép állapotú példány.
Kiadás: 1991, Kronosz Kiadó
puhafedeles, 154oldal

Georges Ohnet műve a Vasgyáros címen legalább két tucat kiadást ért meg magyar nyelven és generációk érzékenyülhettek el e romantikus történetek olvastán. Joggal, mert Ohnet regényei, romantikus megközelítésükben vetekszenek H. Courts-Mahler műveivel. Művei nem most játszódnak, hanem jó emberöltővel korábban, de az érzelmek, szenvedélyek és fájdalmak ugyanolyanok, mint a ma emberéé, ezért mindig aktuálisak.
Ebben a regényben egy boldogtalan szerelem történetét kísérhetjük figyelemmel, amely azonban mégsem okoz szomorúságot az olvasónak.
Főhőse egy vállalkozó, egy gyáros, a vasgyáros, aki beleszeret egy előkelő család előkelő és gőgös leányába. A szerelem, úgy tűnik, nem reménytelen, hiszen a leány hozzámegy feleségül. Szerelme azonban nem talál viszonzásra és csakhamar rá kell döbbennie, hogy helyzete reménytelen: felesége nemcsak hogy nem szereti, de még le is nézi az egyszerű polgárt. Sorsát férfias tartással viseli, elfogadja, hogy a fájdalom állandó élettársa lesz, s ennek megfelelően rendezi be életét. Felesége különböző családi és magánéleti viszontagságok után kezd ráébredni arra, hogy férje nem közömbös a számára. Úgy tűnik azonban, hogy már minden késő Valóban minden késő? Helyre lehet-e hozni egy hideg, kegyetlen házasságot? Meg lehet-e gyógyítani egy megtört férfi szívét? Ezekre a kérdésekre ad választ a regény olyan módon, hogy az olvasó úgy érezheti, a dolgok vele történtek meg vagy történhettek volna.
Ajánljuk e könyvet mindazoknak, akik kedvelik a romantikus történeteket, akik nem elégszenek meg azzal, ha egy könyv csak érdekes és fordulatos, hanem elvárják, hogy érzelmeket is közvetítsen.

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli. A legolcsóbb postaköltség jelenleg 725 forint.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149308701

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn