Eytan Bentsur: Láng Európa szívében - újszerű állapot

1 490

Ft

Feladás dátuma:

okt 10., 21:09

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Történelmi

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Tökéletes állapotban lévő példány.
Kiadás: 2010, K.u.K. Kiadó
keményfedeles, 288 oldal

A könyv az olvasó elé tárja a magyarországi proletárdiktatúra 133 napjának eseményeit, a reményeket, a csalódásokat.. A Magyar Tanácsköztársaság, amely 1919-ben jött létre, láng volt Európa szívében, amely rezsimek és államok ledöntésével fenyegetett. Kun Béla, a magyar kommunista forradalom domináns vezetője és kezdeményezője, meg kívánta változtatni a világrendet és reménytelen helyzetben is lenyűgözően birkózott meg minden lehetséges kihívással egészen a végsőkig.
Eytan Bentsur Izraelben született, tanulmányait a Héber Egyetemen és a London School of Economicsban folytatta. 1996 és 2000 között az Izraeli Külügyminisztérium főigazgatója volt. Aktív részvevője a gazdasági, társadalmi és akadémiai kezdeményezéseknek. A békefolyamatról Haderech leshalom overet beMadrid (Az út a békéhez Madridon át vezet) címen írt könyvet, amelyet angolra Making Peace néven fordítottak le.
Lebilincselő könyv, amely ötvözi a magyar zsidó forradalmár, Kun Béla személyes történetét a röpke életű 1919-es kommunista forradalom felemelkedésével és bukásával. Gondolatébresztő a zsidók európai szerepvállalásáról, a forradalmakban és csalódásokban betöltött szerepükről. Professzor Shlomo Avineri, Héber Egyetem

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Átvétel: személyesen Ózdon vagy előre utalást követően ajánlott küldeményként postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli.

Hirdetés azonosító: 150786309

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 21 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn