Évszakok ízei - 365 recept hús nélkül

490

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Gasztronómia

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Szép, újszerű állapotban lévő példány.
Néhány oldal kijár belőle, de nem hiányos.
Kiadás: 1993, Édesvíz Kiadó
puhafedeles, 276 oldal
színes fotókkal

A hús nélküli zöldségételek egyre népszerűbbek Magyarországon. Egyre többen ismerik el a vegetarianizmus előnyeit. Vannak, akik kisebb-nagyobb betegségeik miatt térnek át a hús nélküli étkezésre, vannak akik azért, mert szeretnének megszabadulni felesleges kilóiktól.
A számtalan szakácskönyv között alig akad olyan, amely kizárólag az itthon kapható és megfizethető alapanyagokból kínál ízletes és változatos ételeket. Ez a könyv éppen ezt tűzte ki célul olyan ételek receptjeit közli, amelyek igazodnak a Magyarországon megszokott ízekhez, a hazai piachoz és nem utolsósorban a pénztárcánkhoz.
A kötetben 365 receptet talál az olvasó, évszakok szerinti felosztásban. A zöldségalapú vagdaltak, pástétomok sora bizonyítja, hogy némi mogyoróval, mandulával vagy napraforgómaggal miként pótolhatjuk a húst, akár szója nélkül is. A húspótlók mellett széles skáláját találhatjuk a különféle rakott tésztáknak, jól fűszerezett leveseknek, főzelékeknek és salátáknak, de nem hiányoznak a választékból a kevés kalóriát tartalmazó, főként gyümölcsből készült édességek, desszertek sem.
Ahhoz, hogy a könyvet haszonnal forgassa a kedves olvasó, elsősorban önmagát kell megismernie. Másképp kell étkeznie, ha az alakjára szeretne vigyázni, és másképp, ha az egészségét szeretné rendbe hozni, illetve megőrizni. Reméljük, hogy a receptek kedvet csinálnak a hús nélküli étkezéshez, a régi vegetáriánusoknak pedig új ötletekkel szolgálnak. Jó étvágyat kívánunk mindazoknak, akik elfogadják ajánlatunkat!

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Átvétel: személyesen Ózdon vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149327965

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 15 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn