Elektromos mellszívó Philips Avent SCF301/02 Comfort

28 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

jún 27., 06:54

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű
Típus:
Mellszívó

Leírás

Eladó a képeken látható Avent elektromos mellszívó
* 4 fokozatban állítható szívóerősség 
* kompakt egyszerű kivitel 
* könnyen tisztítható és karbantartható 
* 4 stimulációs fokozat 
* 120 ml -es Avent palackkal
 
4 stimulációs üzemmód és 4 szívási fokozat választható, hogy minden fejés hatékony és kényelmes legyen. A puha masszázspárnát úgy tervezték, hogy gyengéden stimulálja a tejáramlást, a puha és bársonyos felületű masszázspárna meleg és kényelmes érzés a bőrnek,a rugalmas anyag pedig a baba szopását utánozza. Amikor a kisbabák szopnak, a szívás, nyelés, levegővétel ritmusát követik, 1:1:1 ütemben. A mellszívó speciális ritmikus hullám technológiája a baba szívási és nyelési mintáját, ritmusát és ütemét követi (1:1), hatékony tejáramlást idézve elő. Ennek köszönhetően a fejés művelete természetes és kényelmes érzés. Az anyatej a mellből közvetlenül a tárolóba folyik, és semmi sem áramlik visszafelé a csövön. Minden, az anyatejjel érintkező alkatrész BPA-mentes anyagok felhasználásával készül.

A kedvenc beállításokat a gép eltárolja, így egy gombnyomással használatra kész. A fejés a szünet gomb megnyomásával szüneteltethető, az indítás gombbal azonnal újraindítható. Diszkrét hang és a praktikus háttérvilágításos kijelző lehetővé teszi a diszkrét éjszakai fejést. A kis súlyú és kis méretű kialakításnak köszönhetően otthon is, út közben is könnyen használható, hálózatról és akkumulátorról is üzemeltethető. A mobilitás érdekében a vezeték nélküli használathoz helyezzen be négy 1,5 V-os AA elemet vagy négy újratölthető, 1,2 V-os AA elemet.

Eredeti ára 49.990 Ft volt, újonnan vásárolt, egy gyermeknél használt gép! Postaköltség ellenében bármilyen módon tudom küldeni, személyesen Szerencsen vehető át.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148697220

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn