Desztilláló lepárló 4L tiszta víz lepárló víztisztító szűrő hibás

15 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 3., 16:38
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Állapot:
Használt

Szín:
Fehér

Méret:
1,8 l felett

Márka:
Egyéb

Típus:
Vízforraló

Leírás

Desztilláló gép eladó hibás állapotban. A hibajelenség ,hogy rendben elindul,majd pár perc múlva kikapcsol. Valószínüleg nincs komoly baja ,de nincs időm vele foglalkozni,és már megvettem az új gépet helyette.Vízkőtlenítés aktuális lehet.

Hatékony víztisztítás: Teljesítményszint: 750W; űrtartalom: 4L/1,1 gallon. Ez a vízlepárló naponta 6 gal/22,7 l-t tud desztillálni az oldott szilárd anyagok, VOC-k és szinte minden egyéb szennyeződés eltávolítására, így a legtisztább vizet kínálja. Ideális víz desztillálására. Ideális irodákba, otthonokba, laborokba, fogászati klinikákba stb.
Egészség és biztonság: A teljes 304-es rozsdamentes acél, beleértve a belső tartályt, a belső kupakot, a vízkimenetet, a bemenetet és az összes folyadékkal érintkező alkatrészt, megfelel az élelmiszer-higiéniai szabványoknak. CE- és FDA-tanúsítvánnyal, BPA-mentes műanyag tárolóval és alumínium hűtőventilátorral rendelkeznek.
Könnyen kezelhető és karbantartható: A desztilláltvíz-gép egyszerűen elindítható egy gombnyomással, benne egy automatikus kikapcsoló gombbal is. Ha a fűtési hőmérséklet meghaladja a 239/115-ot, a lepárló automatikusan leáll, hogy elkerülje a gép túlzott hőmérsékleti károsodását.
Gyors hőelvezetés: A műanyag ventilátorlapátokkal ellentétben az asztali vízlepárlónkat alumínium ventilátorlapátokra cseréljük a hőelvezetés javítása érdekében. A kipufogósapkát szintén műanyagról 304-es rozsdamentes acélra cserélték, javítva a hőelvezetési képességet.
Köszönöm,hogy elolvastad,nézd meg a többi hírdetésemet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150026773

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 13 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn