Denon AVR 2805 Reciever

49 000

Ft

Feladás dátuma:

ma, 19:14
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Házimozi rendszer

Márka:
Egyéb

Leírás

Denon AVR 2805 Reciever szakszervízben tesztelve és beállítva.Tökéletesen működik.

Az akár hét házimozi hangszóró ultra-tiszta erősítésével a Denon AVR-2805 elsöprő, moziszerű hangzással tölti meg szobáját. Emellett egy ötletes, 32 bites Sharc processzorral is rendelkezik, amely ultraprecíz Dolby Digital EX, DTS-Es és Dolby Pro Logic Iix dekódolást hajt végre. Bármilyen sztereó vagy térhatású forrást 7.1 csatornás hanggá alakíthat.

A Denon új Auto Setup és Room EQ Adjust funkciója kiküszöböli a hangszórókonfigurációból adódó gondokat. Csak csatlakoztassa a mellékelt mikrofont, és helyezze kedvenc hallgatási helyére. A '2805 ezután egy sor teszthangot használ a hangszórók hangerejének kiegyensúlyozására, valamint az egyes hangszórók késleltetési és EQ beállításainak finomhangolására. Az eredmény optimalizált rendszerteljesítmény az adott házimozi-szobához!

Tizenhat analóg eszköz 192 kHz/24 bites digitális-analóg konverterek rendkívüli pontossággal kezelik a digitális forrásokat. A Pure Direct mód leállítja az összes nem használt áramkört a lehető legtisztább sztereó hang érdekében a rendszer bármely audiokomponenséből. Egy másik csúcsminőségű bónusz a Denon Alpha 24 Processing Plus, amely kifinomult felmintavételezést használ, hogy analóg simaságot hozzon létre a sztereó digitális hangból.

A kétszobás/kétforrású kimenet lehetővé teszi a 7.1-es házimozi térhangzást a főszobában, míg a házitársak egy másik zene- vagy videóforrást (sztereóban) a második szobában. Külön erősítőre lesz szükséged a második lehallgató szobádhoz vagy ha a főteremben 5.1-es hangra lépsz, az AVR-2805 egy pár második szoba hangszóróját is képes táplálni!

A rengeteg bemenet és kimenet lehetővé teszi, hogy egy hatalmas rendszert építs a '2805 köré. Kapsz 7 digitális bemenetet, 7 A/V bemenetet, egy 7.1 csatornás előerősítő kimenetet a rendszerbővítéshez, és egy 7.1 csatornás bemenetet, amely készen áll a jövőbeli formátumokra. A komponens videokonverzió nagymértékben leegyszerűsíti a csatlakoztatást a főszoba TV-jéhez, és lehetővé teszi a maximális videóminőség megőrzését minden forrás esetében. A sötétben világító billentyűkkel rendelkező tanuló/többmárkás távirányító az egész rendszer egyszerű vezérlését biztosítja.

Hirdetés azonosító: 151118050

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 6 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn