Caretero gyerekülés

20 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Méret:
0-18 kg között

Típus:
Autóba rögzíthető

Leírás

Caretero 0-18kg között, esztétikai hibáját fotóztam. Sérülés és balesetmentes. Caretero Defender Plus Isofix autósülés 0-18 kg



A legmodernebb európai szabvány szerint tesztelve.Egyszerűen, gyorsan és hibamentesen kezelhető és rögzíthető az autóban az Isofix csatlakozók segítségével.

Menetiránnyal ellentétesen 0-13 kg-ig, megegyezően 9-18 kg-ig használható.

Menetiránnyal ellentétesen az autó biztonsági övével köthető be.

Dőlésszöge több fokozatba állítható akár utazás közben is dönthető.Energiaelnyelő betétet tartalmaz.Kitűnő csípő-, oldal- és fejvédelem.Merevített fejszűkítő betét.A szűkítőbetét magassága állítható.Belső biztonsági öve 5 pontos, központi övfeszítővel, magassága átfűzés nélkül állítható.A huzat anyaga bőrhatású poliészter,levehető és mosható.Párnázott és csúszásmentes energiaelnyelő vállpánt.

Az Isofix csatlakozók mellett egy harmadik rögzítési pont -Top Tether- is található amely megakadályozza az autósülés előrebillenést.

Vizuális rendszer (a kijelző zöld / piros), hogy ellenőrizhető legyen a helyes beszerelés az autóba ezáltal minimalizálva a helytelen bekötés esélyét.Az ergonomikus fogantyúk és az ülésen található jelöléseknek köszönhetően az autóba való beszerelés gyors és egyszerű.Ceretero Defender Plus Isofix autósülés méretei:- külső: 54 x 43 x 72 cm- ülő felület: 30 x 30 cm- súlya: 9,5 kga Caretero Defender Plus Isofix autósülés megfelel az ECE R44/04 európai szabványnak!Az Isofix rendszer:- Maximális védelemet nyújt baleset esetén.- Egyszerűen és gyakorlatilag is hibamentes rögzítést tesz lehetővé.- Csökkenti a gyermekre ható erőket azáltal, hogy a gyermekülés szinte az autó 9része és vele együtt mozog.- A speciálisan kialakított váz elnyeli az ütközésből eredő mozgási energiák jelentős részét- A fix rögzítésnek köszönhetően csökken a fej előrebukásának mértéke és ezáltal a csigolya sérülés kockázata.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149115478

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 21 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn