Bosch CDG634BB1 beépíthető fekete gőz sütő, Gőz pároló, kelesztő

270 000

Ft

Feladás dátuma:

jún 25., 10:20

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Fekete

Márka:
Bosch
Típus:
elektromos

Leírás

Eladó egy sosem használt Bosch CDG634BB1 Fekete Kompakt Gőzpároló, csak beépítésre került

Olyan kímélően párol, hogy még a vitaminok is maradnak vacsorára.
Gőzzel gyengéden párolva a zöldségek ropogósak, míg a szárnyas és a hal lágy és zamatos marad. A forró gőzzel készült ételek nem csak a bennük lévő vitaminokat és ásványi anyagokat őrzik meg, de természetes ízük is teljes mértékben megmarad. Így Önnek sem kell túlzásba vinnie a hozzáadott fűszereket, és sokkal kevesebb sót kell használnia sütéskor. Gőzzel még akár olaj vagy zsír hozzáadása nélkül is készíthet ételeket.
Könnyen működtethető TFT-érintőkijelző
Az intuitív vezérlőgyűrű használatával a főzés könnyebb, mint valaha. A középső tárcsa egyetlen ujjal történő kicsi elforgatásával a sütő bármelyik beállítását meg lehet adni. A TFT-kijelző egyértelmű szövegekkel és közvetlenül kiválasztható érintőgombokkal támogatja a felhasználókat. Így a sütő funkcióit mindig tökéletesen áttekintheti és könnyen szabályozhatja.
Gyengéd és lágy mozgás
A sütőajtók sokkal egyszerűbben használhatóak, mint valaha, a Softopen és Softclose funkcióknak köszönhetően, mivel a speciális csillapító mechanizmus megakadályozza a sütőajtók be- és lecsapódását. Az ajtó mozgatása során mind nyitásnál, mind zárásnál óvatosan mozgatja az ajtót, azaz a végpont előtt megáll, majd óvatosan és csendesen éri el azt, garantálva ezzel a sütő és a sütő ajtajának hosszú élettartamát.

leírás: Sütőtípus / sütési módok 4 párolási funkció: Gőzölés, Regenerálás, Forralás, Felolvasztás Pontos hőfokszabályozás: 30 °C 100 °C Sütőtér térfogata: 38 l Design Univerzális kezelőgyűrű Sütőtér belső bevonata: nemesacél Tisztítás Teleüveg sütőajtó 2,5 színes, grafikus TFT kijelző, Touchcontrol érintőgombokkal Hőmérséklet beállítási javaslatok Aktuális hőmérsékletkijelzés Felfűtésellenőrzés Autopilot További funkciók: Atomatikus párásítás Vízkőtlenítő program Tisztítási segítség Automatikus forráspontellenőrzés Szárító funkció Alsó rögzítésű sütőajtó, Softclose csillapított záródás, Softopen csillapított nyitás Sütést támogató rendszer: Automata programok Automata programok száma: 20 Elektronikus óra Belső világítás Víztartály: 1.3 l Víztartály telítettségkijelzéssel Gőzfejlesztés a párolótéren belül Hűtőventilátor Információs gomb Egyenes fogantyú Kihúzórendszer Tepsitartó állvánnyal, sütősín nem felszerelhető Tartozékok 1 x Gőztartály, perforált, L méret, 1 x Gőztartály, perforálatlan, L méret, 1 x Szivacs Környezet és biztonság Gyermekzár Biztonsági kikapcsolás Start/Stop gomb Nyitott ajtó érzékelés Extra hőszigetelésű sütőajtó (max. 40°C) Műszaki adatok Hálózati kábel hossza: 120 cm Maximális teljesítményfelvétel: 1.9 kW Készülék méretei (ma x sz x mé): 455 mm x 595 mm x 548 mm Beépítési méretigény (ma x szé x mé): 560 mm 568 mm x 450 mm 455 mm x 550 mm

Természetesen személyesen is átvehető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148659051

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn