Asus gamer laptop eladó Geforce Gtx 1660 Ti Intel Core i5-9300H

248 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Tárolókapacitás:
1 TB felett

CPU típus:
Intel Core i5

Felbontás:
1920x1080

Operációs rendszer:
Windows

Méret:
15-15.6''

Típus:
Notebook

Márka:
ASUS

Leírás

Készen állsz arra, hogy a játékok és a kreativitás új magasságokba emelkedjen? Ne keress tovább! Ez nem csak egy laptop, hanem egy varázspálca, amellyel a digitális világban bármit megteremthetsz.

Képzeld el: A zónában vagy, teljesen elmerülve a kedvenc játékod izgalmas világában vagy éppen a következő remekműved készítésében. Minden képkocka egy vizuális ünnep, minden kattintás a pontosság szimfóniája. Ez nem álom, hanem valóság ezzel a játékos erőművel.

Miért pont ezt a laptopot válaszd?

Szörnyeteg a Bőr alatt: Az Intel Core i5-9300H processzor és a hihetetlen 16GB DDR4 RAM párosa olyan, mint egy vadállat, amely bármilyen feladatot könnyedén elvégez. Akár 4K videókat szerkesztesz, akár a legigényesebb játékokat játszod, ez a gép mindig készen áll.
Lelkesítő Vizuális Élmény: A 120Hz-es képfrissítési ráta és a Geforce Gtx 1660 Ti grafikus kártya olyan vizuális élményt nyújt, ami egyszerűen lélegzetelállító. Minden részlet kidomborodik, minden mozdulat sima, és a színek soha nem látott élénkek.
Új, Mint az Első Nap: Ez a laptop makulátlan állapotban van. Gondosan ápolták, új hőpasztát kapott és alaposan megtisztították. Készen áll arra, hogy hosszú éveken át hű társad legyen.
Digitális Arzenálod: Egy villámgyors SSD a villámgyors betöltési időkhöz, egy tágas HDD minden fájlodhoz, és egy stílusos RGB billentyűzet, ami egy kis plusz eleganciát ad a beállításodhoz.

Miért elégedj meg kevesebbel, amikor mindent megkaphatsz? Ez a laptop páratlan kombinációja az erőnek, a teljesítménynek és az értéknek. Ez több mint csak egy gép; ez egy befektetés a kreativitásodba és a szórakozásodba.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy új szintre emeld a digitális életedet. Tapasztald meg a számítástechnika jövőjét már ma.

Főbb Jellemzők:

Geforce Gtx 1660 Ti Processzor
16GB DDR4 RAM
Geforce Gtx 1660 Ti 6GB Grafikus
120Hz-es Képfrissítési Ráta
SSD + HDD Tároló
RGB Billentyűzet
Makulátlan Állapot

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149665475

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn