Apple Watch 6 44mm GPS

72 900

Ft

Feladás dátuma:

szept 22., 06:37
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Anyag:
Aluminium

Állapot:
használt

Szín:
Fekete
Márka:
Apple

Leírás

Eladó a képeken látható újszerű Apple Watch Series 6 GPS karóra. 44 mm-es alumínium és kerámia hátlap. Ion-X üveg. GPS, vízálló 50 m-ig, mivel felbontva sohasem volt.
2 db M/L szíjat adok hozzá ( sötétkék/fekete ), egy Gigapack AW Series 6 44 mm-es műanyagkeretet ( bumper, ütésálló, kijelzővédő ), töltőkábelt, doboz nélkül. Az akkumulátora jó.
A képeken jól látható, hogy mind az előbbi, mind pedig az óra kijelzője újszerű, hibátlan és karcmentes állapotban van. Megtévesztő lehet az óravédő keret színe ugyanis a 2. kép vakuval készült és ez az eredeti, sötétkék színe, míg a 3. kép vaku nélkül.
Iránytű, mindig bekapcsolt magasság­mérő, véroxigénszint-érzékelő, szívelektródák, 2. gen. optikai pulzusmérő, segélyhívás, Sos funkció, gyorsulásmérő 32 g-ig esésészleléssel, giroszkóp, intelligens fényérzékelő, hangszóró és mikrofon, Apple Pay, Gymkit, memória: 32 GB. Kijelző: 368 x 448 képpont, 977 mm2-es terület. S6 SiP 64 bites, kétmagos processzorral, W3 és U1 chip. Wi-Fi és Bluetooth 5.0.
Magasság: 44 mm, szélesség: 38 mm, mélység: 10,7 mm. Súly: 36,5 g. Az óra 2 éves, a vőmé volt, aki nem volt megelégedve a hangminőséggel, de a képek magukért beszélnek.
Átvétel személyesen ( Miskolc-Kazincbarcika ) vagy Foxpost, Packeta illetve GLS megoldható a vevő terhére előre utalással. Kérem tekintse meg a többi eladó termékemet is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150403431

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 17 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn