Apple TV ( 3. gen., 1080 p. )

21 000

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 14:40
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Méret:
11'' alatt

Típus:
Beltéri egység

Leírás

Vadonatúj! Gyári dobozában, gyári távirányítóval, használati leírással. 32GB memória, FHD. A készülék teljes paramétereit ( tehát Nem készülékképet ) egy csatolt kép tartalmazza.
*HD-filmek 1080p felbontásban*Youtube- és egyéb videók lejátszása*MLB-meccsek megtekintése élőben vagy tetszőleges időben*Airplay-adatfolyam az iOS rendszerű készülékekről*802.11n szabványú Wi-Fi kapcsolat.
*Mostantól mindig lesz valami jó a tévében.
Az Apple TV-vel vezeték nélkül játszhatod le HDTV készülékeden az összes olyan tartalmat, amit látni vagy hallani szeretnél a mozifilmektől saját zenefájljaidon és fényképeiden keresztül a kiváló sportfelvételekig.
*Airplay. Élvezd HDTV-n az iphone, ipad vagy ipod touch készülékeden lejátszott tartalmat. Filmeket nézhetsz, zenét hallgathatsz, és megmutathatod a videóidat, fényképeidet sőt akár a kijelzőn megjelenített játékokat, weboldalakat és más tartalmat is.
*Youtube, MLB és több más tartalomszolgáltatás
Filmeket és tévéműsorokat játszhatsz le, böngészhetsz a Youtube, élőben nézheted az MLB baseballmeccseit, és többek között követheted a bajnokság állását, statisztikáit.
Átvétel személyesen ( Miskolc-Kazincbarcika ) vagy Foxpost, Packeta illetve GLS megoldható a vevő terhére előre utalással. Kérem tekintse meg a többi eladó termékemet is.

Hirdetés azonosító: 150960043

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 17 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn