Alexandre Dumas: Ascanio I-II-III. - szép állapotú

300

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Regény

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A három kötet együtt háromszáz forint.
A borító élei, amelyek túlnyúlnak a könyv testén, elég gyűröttek, de ezeket a részeket el lehet távolítani. A kötetek belseje szép, tiszta állapotban van.
Kiadás: 1959, Olcsó Könyvtár sorozat
puhafedeles, 720 oldal

Anne d'Etampes-nak, ennek a fölényes, erős asszonynak, aki éleslátásában megvetette az embereket, és unalmában mindig magasra tört, számos szeretője volt, de szerelme egy sem. Elcsábította a királyt, Brion tengernagy őt hódította meg, Longueval grófja megtetszett neki ámde mindezekben a szerelmi ügyekben a fej játszotta a szív szerepét.
De végre, egy napon meglelte az igazi, gyengéd, mély szerelmet, amelyre annyiszor áhítozott, de amely mindeddig ismeretlen maradt előtte. S most egy másik nő versenyez vele ezért a szerelemért! Ó, majd megbánja az a nő! A kocka el van vetve: a király felesége Ascanio iránti szerelmének és Colombe iránti féltékenységének szolgálatába állítja minden becsvágyát és szépségét.
Az Ascanio a XVI. században játszódik: csupa kaland, csupa udvari intrika, történelmi pletyka, párpaj és cselvetés. De nem csak szerelmi történet, ugyanis főszereplője Benvenuto Cellini, a híres szobrász, akinek önéletrajza szolgált Dumas regényének forrásául.

de ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148943469

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 13 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn