A világ legzseniálisabb elméi - új állapotú

490

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Egyéb

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Tökéletes, újszerű állapotban lévő példány.
Kiadás: 1999, 2010 Alapítvány
puhafedeles, 236 oldal
fekete-fehér képekkel illusztrálva

A zsenit pusztán egy hajszál választja el az őrülttől, szoktuk volt mondani bizonyára azért, mert a zseniket is éppoly kevéssé értjük, mint az őrülteket. Szívesen vesszük találmányaikat, hasznot húzunk teljesítményeikből, mégis van bennünk valami rossz érzés a nagy tehetség láttán. Irigykedünk is persze, ez természetes, nem szívesen ismerjük el érdemeiket, gyakran elutasítjuk új, korszakalkotó gondolataikat. A legtöbb társadalom azért felismeri a tehetséget, és lehetőséget teremt kibontakoztatására speciális programokkal, valamiféle tehetséggondozás útján. Sokan úgy vélik: a zseniknek ez a világ túl lassú. Mi, egyszerű embertársaik, túl lassan gondolkodunk, túl lassan fogjuk fel azt, ami az ő számukra szinte kezdettől, a megismerés pillanatától fogva nagyon is érthető. Egy ilyen világban ők nem érzik jól magukat Márpedig ők azok, akik egyszer egy leírhatatlan, szinte megfejthetetlen pillanatban hirtelen megértenek valamilyen összefüggést, amire előttük senki sem jött rá pedig milliárd és milliárd ember élt a Földön, és él velük egy időben! Hogy miért éppen ők fedezik fel azt a dolgot, és nem más valaki más az ma még ismeretlen a kutatók előtt. Ez a könyv a zsenikről szól, nekünk, egyszerű átlagpolgároknak Elméjük bonyolultságát talán sohasem érthetjük meg, de legalább megtudjuk, mikor, hol, milyen körülmények között alkottak valami maradandót az egész emberiség számára.

és ide, a Jófogásra is lehet írni
Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli. A legolcsóbb postaköltség jelenleg 725 forint

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149771574

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 15 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn