Túra kézi GPS

50 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Túra, kirándulás

Márka:
Egyéb

Eszközök:
Egyéb

Nem:
Uniszex

Leírás

3 éves jó állapotú készülék. Zömmel a nyári hónapokban használtam, kirándulások, geoláda keresések alkalmával. Illetve nélkülözhetetlen kellék a térképezéseimnél. A trekkelések, útpontok jelölése révén az Openstreetmap adatbázisát bővítgetem. Teljesen elégedett vagyok vele, kb. 15 évig használtam ezt a típust, illetve kis testvérét az etrex 10-et. Egyet sajnos országjárásom alkalmával elhagytam, illetve egyszer szorult javításra. Szoftverhibája nem volt, a vízhatlanságot biztosító bőr bevonat elöregedhet, elrepedhet a nyomógomboknál, illetve a joysticknál, illetve a kijelzőt egy egyszerű műanyag védi, ami egy idő után karcolódhat. Mind a burkolat, mind a műanyag könnyen, nem nagy összegért cserélhető. Nálam is burkolatcserére volt szükség. Mivel akkor etrex 20x burkolat nem volt, a vele méretében teljesen megegyező etrex 10 típus burkolatát tették rá. Eladás előtt szerettem volna, ha visszakapja az eredetit, de a Garmin szervízben jelenleg sem kapható etrex 20x burkolat.
Két bizonyíték van arra, hogy e típus a burkolat ellenére etrex 20x.
- A hátlapját levéve az elemek alatt az eredeti belső rész látható, rajta az etrex 20x felirattal.
- A döntő pedig, hogy az etrex 10-es típus a térképeket nem kezeli, mint ahogy ezt ennél a Garmin forgalmazónál olvasható:
Fotót csatoltam az etrex 20-as feliratról, illetve egy térképet mutató állapotáról.

Jelenleg az Openhiking Magyarország térképe () van készüléken 2024. augusztus 8-i frissítítéssel, így akár azonnal használható.

Nem szabadulni kívánok tőle, nagyon sok túrámon hűséges társam volt, "akire" mindig számíthattam, jó szívvel ajánlom. Az áruba bocsátásának az oka, hogy a hatodik X-hez közeledve egy drágább, nagyobb tudású készülékkel szeretném meglepni magam.
Ez a típus már nem kapható, helyette a Garmin etrex 22x fejlesztett verziója vásárolható újonnan, némileg nagyobb felbontással és jobb olvashatósággal. Viszont a tudása gyakorlatilag nem változott. Az etrex 20x műszaki leírása itt olvasható:
A 22x verzió csaknem 100000 Ft-ért vásárolható meg újonnan, én 50000-ért kínálom megvételre ezt a 3 éves készüléket, szinte ugyanazokkal a műszaki paraméterekkel. Nem alkuképes. Személyesen adom fel postán, az eredeti dobozában, leírással, utánvéttel. Melléteszem az eredeti lecserélt, sérült etrex 20x burkolatot. Az ár a feladási díjat tartalmazza.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149647374

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 11 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn