Tupperware Tápszer adagoló

3 080

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
tároló edény

Leírás

A Tupperware tápszer adagoló nagyon praktikus eszköz, amely segít a pontos adagolásban és tárolásban. Ha útra kelsz hosszabb útra a kisbabáddal, nem kell a teljes doboz tápszert kéznél tartanod. Ebben a praktikus tárolóban minimum háromszori adag pontosan kimérve szállítható.

Az edény és a tető kialakításának köszönhetően a benne tárolt, kiadagolt száraz anyagok egyáltalán nem keverednek abban az esetben sem, ha felborul, eldől a tárolónk.

Lezárása után a tetőt úgy kell beállítani, hogy a kiöntő csőr mindig a 3 rekesz közül az egyiknek a közepén álljon. Ezt ahogy forgatod a tetőt, egy kattanó hang, illetve érzés is jelzi.

Ha szeretsz sütni, minden szülinapra te készíted mindenki tortáját, akkor sokféle dekor cukorszóró dísz van biztosan a szekrényedben. Ezek tárolásához, adagolásához is profi segédeszközt találsz.

Soha nem sütsz semmit, jégkrémtorta a szülinap fénypontja? Ekkor milyen szuper lesz, ha ezekkel a szórócukrokkal, tortadarával "ráírod" hogy hány éves is az ünnepelt. Tehát ekkor is szükséged lehet erre az adagolóra.

Igyekszel egészségesen táplálkozni, és szereted a gyorsan elkészíthető dolgokat, például egy gyors zabkását? Ebben a tárolóban kényelmesen magaddal vihetsz 3 adag, akár különböző zabkása alapot, amit majd a folyadékhoz adsz akár munkahelyen, kiránduláson, de otthon is segítségedre lesz az előre kiadagolt zabkása alap.

Méret: átmérő 9,9 x 9,7 cm / 3 x 85 ml

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149880463

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn