Cím:
Kategória:
Feladás dátuma:
több, mint egy hónapjaVideó:
Mikrohullámú sütőben nagyszerűen felmelegíthetjük az ételünket. A tetején található szelepet ki kell nyitni melegítés előtt. Hosszabb ideig történő melegítés során célszerű 3 percenként átkeverni az ételt.
Főbb jellemzők:
A Polytupper Étkezőtárs az alábbi részekből áll:
Polytupper Tál 1 L
Szeleppel ellátott Tető
3 részes evőeszköz szett: kés, villa, kanál
A tál űrtartalma 1 L.
Az evőeszköz szettet a tetőre tudjuk pattintani a szállítás közben.
Az evőeszköz tároló része két részre van osztva, így eldönthetjük, hogy csak a kanalat, a kést és a villát, vagy mindhármat magunkkal visszük.
Miután befejeztük az étkezést, a koszos evőeszközöket tegyük az edénybe, és zárjuk be.
A különleges Colorcontrol TM bevonatnak köszönhetően minimálisra csökken a tál ételek miatti elszíneződése.
A cseppmentesen záródó tetőn a szilikon szelep is cseppmentesen zár, melynek tetején 3 nyilacska jelzi, hol kell benyomni a szelepet.
A tető és a tál is a Polytupper termékcsalád anyagából készült, így bátran használhatjuk a mikrohullámú sütőben.
Használat:
Mielőtt betesszük az edényt a mikrohullámú sütőbe, nyissuk ki a szelepet, és vegyük le az evőeszközöket.
0°C és 120°C közötti hőmérsékleten használhatjuk.
A melegítés maximum 600 Watton történjen, és ne tartson tovább 3 percnél. Ha mégis több időre van szükség, 3 perc után keverjük meg az ételt, és így melegítsük tovább.
Győződjünk meg róla, hogy keverés után a tetőt rendesen visszatettük.
Az általános használati útmutatót gravírozva megtaláljuk a Tető belső felén is.
Melegítés után vegyük ki az edényt a mikrohullámú sütőből, és hagyjuk néhány percet pihenni, hogy egyenletesen hűljön le.
A Tál nagy fülei megkönnyítik a nyitást.
Kinyitáskor egyszerűen nyomjuk lefelé mindkét fület, vagy először egyik oldalon nyomjuk le a fület, majd utána a másikat.
Bezáráskor győződjünk meg róla, hogy a tető fülei pont a tál fülei fölött helyezkednek el, majd a perem mentén nyomjuk le a tetőt. Miután lezártuk, pattintsuk az evőeszközöket is a helyükre.
Győződjünk meg róla, hogy az étel teljesen kihűlt, mielőtt lezárjuk az edényt.
Az edény nem forró ételek szállítására lett kifejlesztve, hanem melegítésre.
Az evőeszközök sorrendjét kis piktogram jelzi a tetőn: a kanál kerül a legvékonyabb helyre, majd a kés és villa.