Cím:
Kategória:
Feladás dátuma:
nov 2., 16:03Ez a prémium minőségű edény a kiváló konstrukcióból adódóan remekül használható, tartósságát pedig az újonc és a mesterszakács egyaránt méltányolja. A kemény eloxált alumínium keményebb az acélnál és nagyon gyorsan és egyenletesen melegszik. A serpenyő aljába egy rozsdamentes acéllal fedett alumínium réteg van építve, amellyel zárt alapot képez.
Minden főzőlapon használható.
Az alumínium kiválóan vezeti a hőt, vagyis a serpenyő gyorsan és nagyon egyenletesen melegszik fel.
Mielőtt az ételt beletesszük, melegítsük elő az edényt alacsony vagy közepes fokozaton, 1-2 percen keresztül. A megfelelő hőmérséklet ahhoz szükséges, hogy a hús ne tapadjon le, és barnulása optimális legyen. A tűzhelyet a főzés/sütés befejezése előtt 5 perccel kapcsoljuk ki. A zárt alap az edényt elég forrón tartja ahhoz, hogy a főzést/sütést befejezzük.