Tp-link Vigi Nvr1008H Hálózati rögzítő

40 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 23., 10:46
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Állapot:
új, garanciával

Típus:
Hálózati adattároló

Márka:
TP-LINK

Leírás

Hat hónapot használt. Nyolc csatornásra váltás miatt eladó.

Vigi Nvr1104H-4P
Vigi 4 csatornás PoE+ hálózati videórögzítő
4K HDMI videokimenet és 16 MP dekódolási kapacitás: Éles képfelbontás akár 8 MP-ig és a 4 csatornás kijelző biztosítja, hogy minden részletet rögzítsen minden szögből .
Egyszerűsített üzembe helyezés PoE+ segítségével: Könnyedén csatlakoztassa és táplálja PoE kameráját egyetlen RJ45-kábellel, amely adatokat és áramot is továbbít. Nincs szükség hálózati adapterre.
Egyszerű merevlemez-telepítés : A merevlemez manuális beszerelése és eltávolítása könnyű oldalsó hozzáféréssel.
4 csatornás egyidejű lejátszás : Egyszerre akár 4 kamera hírfolyamát is visszajátszhatja, növelheti a lejátszási sebességet, és kereshet eseményeket a videó ütemezésében a felvételek egyszerű áttekintése érdekében.
H.265+: Extra sávszélesség használata nélkül a fényképezőgép tömörített, kristálytiszta videót továbbít, hogy lemezterületet takarítson meg, megkönnyítse a hálózati terheléseket és csökkentse a megfigyelési költségeket a képminőség feláldozása nélkül.
Az Onvif biztosítja a kompatibilitást * : Az akadálymentes kompatibilitásnak köszönhetően könnyedén hozzáadhat Vigi és más márkák IPC-it, hogy hatékony és változatos hálózatot hozzon létre.
Plug & Play: Lehetővé teszi az új és használaton kívüli Vigi IP-kamerák automatikus hozzáadását az új Nvr-hez, és azonnali aktiválást, ami minden eddiginél gyorsabbá teszi a telepítést.
24/7 folyamatos rögzítés: Akár 10 TB-nyi felvételt tárol a csatlakoztatott kamerákról, hogy megvédje adatait a gyors és kényelmes hozzáférés érdekében.
Távoli megfigyelés: A dedikált Vigi alkalmazás, a webes felhasználói felület és a Vigi Security Manager lehetővé teszi a távfelügyeletet, egyszerűséget és kényelmet biztosítva.
Beépített hangszóró: Élvezze a valós idejű hangkimenetet perifériák nélkül a nagyobb kényelem érdekében.
Rugalmas telepítés: Válassza ki a megfelelő telepítési módot úgy, hogy egyszerűen rögzíti az Nvr-t a falra, vagy az asztalra vagy az asztal alá helyezi.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150425900

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn