Power Locus Moonfly, ANC bluetooth fejhallgató/mikrofon

9 900

Ft

Feladás dátuma:

szept 11., 16:50
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Fejhallgató

Márka:
Egyéb

Leírás

Power Locus Moonfly, ANC Vezeték nélküli fejhallgató A
A fejhallgató hibátlan, újszerű állapotú.

Termékleírás:
Powerlocus Moonfly vezeték nélküli fejhallgató, ANC (fekete)
Ismerd meg a Powerlocus Moonfly vezeték nélküli fejhallgatót aktív zajszűréssel (ANC) - a fejlett technológia, az elegáns dizájn és a kivételes kényelem tökéletes kombinációját. Hosszú üzemidőt kínál akár 70 órán keresztül, kiváló hangminőséget és számos funkciót, amelyek kiváló választássá teszik a legigényesebb felhasználók számára is.
Aktív zajszűrés (ANC)
A Powerlocus Moonfly fejlett ANC technológiával rendelkezik, amely környezeti zajokat körülbelül 20 dB-re csökkenti. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a zenédre koncentrálj - a külső zajok többé nem vonják el a figyelmedet! Ideális utazáshoz, munkához vagy otthoni használatra.
Hosszabb üzemidő
A Powerlocus Moonfly fejhallgatók lenyűgöző üzemidőt biztosítanak - akár 45 órát ANC bekapcsolt állapotban és akár 70 órát, ha nem használod az ANC-t. Így hosszú időn keresztül élvezheted kedvenc dallamaidat - otthon, munkahelyen vagy utazás közben. Ne félj attól, hogy a készüléked gyorsan cserbenhagy!
Különböző csatlakozási lehetőségek
A Powerlocus Moonfly lehetőséget nyújt, hogy mind vezetékes kapcsolattal, 3.5 mm-es audio kábellel, mind vezeték nélküli kapcsolattal, a Bluetooth 5.3 technológiának köszönhetően gyors és stabil átvitelt biztosít szinte bármilyen körülmények között. Sőt, a Multi Point technológia lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközhöz is csatlakoztathasd őket. A fejhallgatók széles körű kompatibilitását is kiemelik - zökkenőmentesen működnek laptopokkal, okostelefonokkal és sok más eszközzel.
Kivételes hangminőség
A 40 mm-es meghajtók és a 20-20000 Hz-es széles frekvenciaválasz lehetővé teszi, hogy a fejhallgatók teljes, mély és részletgazdag hangzást biztosítsanak. Ez azt jelenti, hogy változatos alkalmazásokban is fantasztikusan teljesítenek - nemcsak zenehallgatáskor, hanem filmnézés vagy játék során is. Élvezd a magas minőségű hangzást minden helyzetben!
Kényelem és tartósság
A fejhallgatók maximális kényelemre lettek tervezve. A puha, 90°-ban forgatható memóriahabos fülpárnák és az állítható fejpánt kényelmes viseletet biztosítanak hosszabb ideig is. A Powerlocus Moonfly szintén nagyon tartós - ne aggódj, hogy gyorsan megsérülnek. Könnyű súlyával (kb. 202 g) és összecsukható kialakításával könnyen tárolható és szállítható. Szinte bárhová veled tarthatnak!
Ideális beszélgetésekhez
Szükséged van egy fejhallgatóra, amely a telefonhívások, online játékok vagy videokonferenciák során is segít? A Powerlocus Moonfly igazi telitalálat lesz! A beépített mikrofonnak köszönhetően tökéletesen rögzíti a hangodat, így biztos lehetsz benne, hogy az interlokútoraid minden gond nélkül hallani fognak téged.
Tartozékok:
- Fejhallgató
- 3.5 mm-es audio kábel
- Töltőkábel
Gyártó: Powerlocus
Modell: pwl-moonfly-black
Csatlakozás: Vezetékes (3.5 mm-es audio kábel) és vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Üzemidő: ANC bekapcsolva: kb. 45 óra; ANC kikapcsolva: kb. 70 óra
Meghajtó: 40 mm
Frekvenciaválasz: 20 Hz - 20,000 Hz
Zajcsökkentés: 20 dB 3 dB
Mikrofon: Igen
Multi Point technológia: Igen
Súly: 202 g

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150192741

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 5 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn