JBL Ti1k center

60 000

Ft

Feladás dátuma:

aug 31., 17:10
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
hangfal

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladóvá vált hangsugárzók egységesítése miatt JBL Ti1k centersugárzóm. A JBL legmagasabb kategóriájú sorozata. A minőségi anyagoknak köszönhetően egyre magasabb az ára. Sajnos ezen található egy csúnyább sérülés, illetve 1 kisebb és 1-2 karc is, azért ennyi az ára, mely alkuképes. Dániában készült. Ritka, csúcskategóriás központi hangszóró házimozihoz a JBL-től. Magasabb, mint a Studio sorozat. Egyedi tervezésű. Az ár 400 dollárra csökkent. Szállítjuk, ha megfelel az árnak.

A Ti-K sorozat a JBL legkiválóbb nyilatkozata a hangszóró-kialakítás eleganciájában és teljesítményében. A Chicago Athenaeum Építészeti és Formatervezési Múzeum rangos Good Design díjának nyertese, a TiK sorozat talán a valaha készült legjellegzetesebb stílusú hangszórósorozat, merész, ultramodern görbe vonalú burkolatokkal.

Vélemények:
... ded.73969/

... sjhijxr.97

A JBL TiK sorozatú hangszórók a legjobb minőségű alkatrészeket és a JBL fejlett titán-meghajtó technológiájának legújabb generációját használva készültek, beleértve a tiszta titán magassugárzókat, a fordított dómú középső hangsugárzókat és az öntött alumínium meghajtókosarak, nagy szélű tekercsekkel ellátott, nagy mozgású mélysugárzókat. lapos vezetékes hangtekercsek és további finomítások. Az eredmény egy teljesen lélegzetelállító hangminőség, rendkívül természetes és valósághű hangzásvilággal.

Specifikációk és prospektus:

Gyulán található, Foxpost, futár megoldható. Irányára : 70e forint.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149968100

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn