Bresser Messier AR-102L/1350 refraktor csillagvizsgáló

109 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 11., 17:17

Leírás

2x használtam, nincs sok időm rá sajnos. Szép éles kép, Napmegfigyelésre -fotózásra kiváló!
Alku nincs, minden gyári tartozékával! Csak a tubus a kiegészítőkkel.

-----------------------------------------------
A Bresser Messier AR-102L/1350 refraktora tökéletes választás azoknak, akik egy könnyen hordozható, jó minőségű lencsés távcsövet keresnek. A távcsővel a Szaturnusz gyűrűi, a Jupiter Nagy Vörös Foltja, a Vénusz fázisváltozásai, de a Hold apró kráterei is lebilincselő látványt nyújtanak. Mindezeken túl számos színpompás kettőscsillag és fényesebb mély-ég objektum is elérhető a távcsővel.

A távcsőhöz tartozék egy 26 mm-es Super Plössl okulár, mellyel 51x-es nagyítás érhető el, ami egy opcionális Barlow-lencse használatával megtöbbszörözhető. A Bresser Messier AR-102L refraktort leginkább közepes és nagy nagyításokra ajánljuk, kis fényereje miatt még nagy nagyításon is extrém színhiba mentes képet ad. Az égitestek beállítását egy fordított állású, 6x30-as keresőtávcső könnyíti meg. Az alapcsomagban található zenittükör egyenes állású, de jobb-bal oldalt felcserélt képet ad. A szintén alaptartozék prizmasín segítségével egyszerűen rögzíthetjük a távcsövet a legtöbb ekvatoriális vagy azimutális állványra. A tubusgyűrűn szabályos, 1/4-es fotócsavart találunk, amelyre fényképezőgépet rögzíthetünk.

A Bresser Messier AR-102L/1350 refraktor különlegessége a 2.5"-os Hexafoc fókuszírozója, ami az ebben a kategóriában elterjedt fogasléces kihuzatoknál precízebb fókuszálást tesz lehetővé. A gyártó figyelmet fordított a kiegészítők védelmére is, ugyanis a fókuszírozót réz szorítógyűrűvel látta el. Ezen kívül tartozékként találunk a csomagban két darab hosszabbító toldatot, ezek segítségével vizuálisan és fotografikusan is kapunk fókuszt. Tartozék továbbá egy 2"/1.25" adapter T2 végződéssel.

Hirdetés azonosító: 150802270

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn