3in1 autós ülés (új)

23 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

okt 2., 23:43
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új, bontatlan csomagolás

Méret:
Egyéb

Típus:
Autóba rögzíthető

Leírás

Fablekids - Mika autós gyerekülés
A Fablekids gyermekülést úgy fejlesztették ki, hogy biztonságos utazást biztosítson a 76-150 cm magas gyermekek számára. A többszörösen állítható fejtámlának köszönhetően az ülés könnyen illeszthető a növekvő gyermekhez. A könnyű összeszerelés garantált! A gyerekülés minden autótípushoz alkalmas. Az ülés könnyen beszerelhető az autóba - csak fel kell szíjazni. Egyszerűsített tisztítás, melyet levehető és mosógépben mosható huzatok biztosítanak.

A gyerekülés puha és kényelmes betéttel rendelkezik, 15 hónapos kortól és 76-105 cm magas gyermekek számára. Gyermeke kényelmesen ül a párnákon, és még meleg nyári napokon sem izzad ki. Az állítható fejtámla, a levehető háttámla és a különböző életkorú rugalmas használat lehetővé teszi a hosszú távú használatot.

A Mika 3 pontos biztonsági övvel rendelkezik, amely magas szintű biztonságot nyújt, és a gyerekek számára nehezen nyitható. A gyermekülés helyes rögzítése a jármű 3 pontos övéhez olyan stabil kapcsolatot hoz létre, amely biztosítja az ülés mozdulatlan elhelyezését.

A 4 pozícióban állítható fejtámlának köszönhetően a gyermekülés könnyen és gyorsan beállítható a növekvő gyermek méretéhez, miközben megbízhatóan megtámasztja a fejet és a nyakat. A megerősített kialakítás fokozott stabilitást és védelmet biztosít, különösen oldalsó ütközési erők esetén.

Ez a Fablekids gyermekülés megfelel a szigorú európai biztonsági szabványoknak, az ECE R129/03 szabványnak, és biztonságosságát az ATS San Marino Institute is megerősítette. Megbízható biztonsági megoldást kínál gyermeke védelmére vezetés közben.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150624669

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 11 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn