Új! Lábtoló, hack guggoló kondigép! Két funkció egy gépben!

529 000

Ft

Feladás dátuma:

jún 21., 12:34
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

Ár: Bruttó 529.000 Ft
Tel: 70/3164889
További edzőgépek:



Leírás
Kombinált lábtoló/guggoló hack gép!
Maximális terhelhetőség: 150kg
Önsúly: 135 kg
Méretek:2050*740*1400mm

Kettő lábtréning egyetlen edzőgépen! A lábizmok (comb és vádli) növelése, formálása soha nem volt ilyen egyszerű! Csak pakolja fel az Önnek megfelelő mennyiségű tárcsasúlyt (nem tartozék) az edzéshez, állítsa be a gyakorlathoz kényelmes tolótalp pozíciót, fogja meg az ülés oldalainál található csúszásmentes fogantyúkat, hajtsa be a biztonsági oldalrudakat és kezdjen el tréningezni.

Hack guggolás:

A Hack guggolás egy több ízületes gyakorlat, minden nagyobb izomcsoportot megmozgat, a lábtartásod változtatásával azonban egyes izmokat jobban tudsz stimulálni a többinél. Nagyon fontos, hogy a mozdulat közben feszesen tartsd a törzsedet, és valósággal préseld magad a háttámlához, hogy stabil pozíciót tudj felvenni. A térdedet semmiképpen se hagyd lődörögni, és oldalra kimozdulni. A hasizom is végig feszüljön ez plusz stabilitást ad és nagyon ügyelj arra, hogy a talpad egész felülete érintkezzen a lábtartóval. Hajlamos leszel ugyanis megemelni a sarkadat, ahogy fáradsz.

Lábtolás:
<;br>Ugyancsak egy több ízületes alapgyakorlat, mely az egész combodat átmozgatja. A guggolás után, melyet a lábgyakorlatok királyának tartanak, ez az a gyakorlat, ahol lehetőségünk van igazán nagy súlyokkal dolgozni. A gyakorlat a combfeszítő-és hajlító izmokat, valamint bizonyos mértékig a farizmot stimulálja. A guggolással ellentétben itt a 90°-os szög miatt, amit a tested és lábad zár be, nem tudsz olyan megnyúlást elérni az alsó ponton, hogy a farizom és a combhajlító jelentős terhelést kapjon. Azonban a Hack guggolással szemben ez a gyakorlat kevésbé függ a felsőtested fejlettségétől, és nem fárasztja el azt, így képes leszel jobb agy-izom kapcsolat elérésére a lábtolásnál.

Kutatások kimutatták, hogy a lábtolás messze az egyik legalkalmasabb gyakorlat a vastus medialis stimulálására. A lábtoló gépben minden ismétlés végén 90°-ban be van hajlítva a törzsed. Ez ugyan csökkenti a combhajlító és a farizom érintettségét a mozdulatban, azonban ezzel együtt a combfeszítőkre értelemszerűen nagyobb szerep hárul. A kutatások szerint akárhogyan is tartod a lábadat, szélesen, vagy szűkebben, a vastus medialis a quadricepsz többi izmánál mindenképpen nagyobb terhelést kap a lábtolásnál.

A Hack guggolás ellenben kiválóan alkalmas a külső combizom, a vastus lateralis fejlesztésére. A látványos combizomzathoz ez ugyanúgy hozzátartozik, így legjobb, ha mindkét gyakorlatot beilleszted az edzésedbe.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148583837

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Üzleti

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn