Sony SRS-XB31 Vezetéknélküli Bluetooth Hangszóró Garis !

21 990

Ft

Feladás dátuma:

jún 26., 14:16
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
hangfal

Márka:
Egyéb

Leírás

Sony SRS-XB31 Bluetooth Hangfal, a képeken látható szép állapotban, hibátlan működéssel, vásárlástól számított 15 nap garanciával, töltőkábellel eladó ! Fix áras termék azonnal elvihető 21.990ft-ért !

A terméket máshol is áruljuk, ezért vásárlás előtt kérem érdeklődjön, hogy megvan-e a termék!

Ha a kell GLS Háztól -Házig utánvétel szolgáltatással is megrendelhető itt az oldalon jobb felül ! Foxpost utánvétellel csak akkor tudjuk elküldeni ha a szállításí költséget előre elutalják !

Modell: SRS-XB31
A fesztiválélmény bármikor, bárhol

Az Extra Bass funkciónak, a partifényeknek, az élő zene hangját utánzó hangsugárzóknak és a partit feldobó mókás funkcióknak köszönhetően egy igazi fesztiválon érezheti magát bárhol, bármikor.

Merüljön el az érzésekben

Az SRS-XB31 olyan érzést nyújt, mintha a helyszínen lenne. Mindössze annyit kell tennie, hogy elhívja a barátait. Az Extra Bass? funkció feldobja a partit Erősítsen fel minden ütemet, és dobja fel a partit az Extra Bass? funkcióval.

Élő zenei élmény

Hallgassa a zenét teljesen másképp a LIVE Sound móddal. Keltse életre a partit egy egyedi, három dimenziós hangélménnyel, amely fesztiválhangulatot teremt mindenütt, ahol jár. A LIVE Sound üzemmód működése Az SRS-XB31 hangsugárzói alapos tervezésüknek köszönhetően valódi térhatású élményt nyújtanak. A kék vonalak azt mutatják, hogy az új DSP technológiájú, döntött hangsugárzók szélesebb területet fednek le, így bárhol fesztiválhangulatot teremtenek. A hang, amely magasabb szintre emeli a partit.

Tetszetős partifények

Nincs igazi parti fények nélkül. Az SRS-XB31 többszínű villogó fényei (a fénycsíkokkal és a stroboszkóppal) a zene ütemére vibrálnak. Dobja fel a hangulatot a Party Booster funkcióval. A különböző hangeffektekhez (szkreccselés, pergődob, lábdob és kolomp) egyszerűen koppintson a hangsugárzó megfelelő pontjaira. Szabályozza a hangerőt az erővel: finom koppintással lágy hangot, erősebb ütéssel nagy hangerőt lehet beállítani.

Élvezze a zenét a Wireless Party Chain funkcióval

Csatlakoztasson akár 100 vezeték nélküli hangsugárzót BLUETOOTH technológiával. A fény és a zene szinkronizálódik, így mindenki ugyanarra a ritmusra táncolhat.

Irányítsa a bulit a Sony Music Center alkalmazással

Vezérelje a partit a táncparkettről a Sony Music Centre alkalmazással válassza ki kedvenc lejátszási listáit, állítsa sorba a következő dalt, módosítsa a fénymintákat és a hangmódokat.

Vezeték nélküli BLUETOOTH és NFC technológia Az NFC technológiának köszönhetően egyszerű a lejátszási listát streamelni a BLUETOOTH streameléssel.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148685452

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
T&T Mobil

Tailor & Tailor Kft.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn