Sigva Robin SV021 fejhallgató eladó

28 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 17., 15:33
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Fejhallgató

Márka:
Egyéb

Leírás

Nagyon jó minőségű hifi fejhallgató egy feltörekvő cégtől. Meze minőség elérhetőbb áron. Állapota kifogástalan, gyakorlatilag új, ez látszik a párnákon is. Karcmentes, tiszta. Én csak kipróbáltam, mert kíváncsi voltam legendás mélyeire. És tényleg szebb, mint a Beyerdinamic DT770-es, amit használok. Viszont én csöves fejhallgató erősítőt használok, ahhoz ez talán túl érzékeny. 32Ohm-os, így gyakorlatilag telefonról, Pc-ről stb simán meghajtható. Nem igényel külön előfokot. Tartaléknak meg felesleges nekem. Amúgy egy 70-80 ezer forintos új árú, zárt kialakítású, rendkívül esztétikus és kényelmes. Egyetlen hibája talán, hogy a fűl párnák viszonylag könnyen lepattantak, mert ezeknél egybe van építve egy fogadó egységgel, de ez nem zavaró.
Egy kis leírás rész, de a neten minden adat megtalálható.
A Sivga Robin fejhallgatójával egy elegáns és hatékony modellt kínál, amely zenei és dinamikus hangvisszaadást tár elénk ergonomikus és modern dizájn mellett. A frekvenciamenetet úgy alakították ki, hogy a csatornák és a hangkép precíz szétválasztását és nagy tisztaságot biztosítson. A zárt kialakítás lehetővé teszi, hogy teljesen elszigetelje magát a külvilágtól, és élvezze a zenét.
Elegancia és kényelem
A Sivga Robin elegáns, anélkül, hogy megfeledkezne a kényelemről. Tartós anyagokat használ. Fejpántja sima, gyönyörű minőségű tökéletesen varrott bőrből készült. A fém részek precízen megmunkáltak, így a váz nemes és fényűző dizájnt kölcsönöz. A fejpánt könnyen állítható, hogy minden fejtípushoz illeszkedjen. A fejhallgató kagylói minőségi, tömör rózsafából készült. Ezt a fát 5 tengelyes CNC-vel precízen vágják, majd polírozzák, festik és szárítják. Ezután a felületet lakkal kezelik. A márka logóját lézergravírozták. A párnák kényelmes, bőrrel borított memóriahabot használnak. Levehetők, ezért könnyen cserélhetők. Ezenkívül a mellékelt, aranyozott csatlakozókkal szerelt kábel is levehető. Ezért lehetőség van magasabb kategóriás kábel választására.
50 mm-es dinamikus hangszórók
A Sivga csapata sokat dolgozott azon, hogy dinamikus meghajtókat hozzanak létre ultravékony és rugalmas polikarbonát (PC) felhasználásával. Ez a kialakítás nagyszerű dinamikát és részletességet biztosít, miközben semleges marad. Ezek a hangszórók erős, 3 mm vastag Nd-Fe-B mágneseket és egy rézbevonatú alumíniumhuzalokból készült tekercset tartalmaznak a nagy érzékenység érdekében. Így a Sivga Robin alacsony, 32-os impedanciával rendelkezik, így könnyen kísérhető, akár telefonnal, számítógéppel vagy természetesen audiofil lejátszóval vagy erősítővel.

Hirdetés azonosító: 150921962

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 4 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn