Samsung tripla vezeték nélküli wireless gyorstöltő állomás EP-P6300

15 990

Ft

Feladás dátuma:

okt 6., 11:16
Üzleti felhasználó
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Anyag:
Egyéb

Állapot:
új

Szín:
Fekete
Márka:
Samsung

Leírás

Samsung trila vezeték nélküli wirelesess gyorstöltő állomás EP-P6300, szinte Új, 3 eszköz tölthető rajta egyszere 2 telefon és 1 okosóra vagy 1 telefon, 1 headset és 1 okosóra, vásárlástól számított 6 hónap garanciával, hibátlan működéssel, fekete színben eladó ! Fix áras termék azonnal elvihető 15.990 ft-ért !
A terméket máshol is áruljuk, ezért vásárlás előtt kérem érdeklődj, hogy megvan-e még!
Ha a kell GLS Háztól -Házig utánvétel szolgáltatással is megrendelhető itt az oldalon jobb felül ! Foxpost utánvétellel csak akkor tudjuk elküldeni ha a szállításí költséget előre elutalják !

A hihetetlen, 3 az 1-ben töltő Három eszköz egy okosóra és két telefon, vagy egy okosóra, fülhallgató és telefon egyszerre történő tárolására alkalmas helyével, egyszerre töltheti fel az ökoszisztémát. Tehát ha végzett a nappal, egyszerűen tegye le eszközeit egy helyre, hogy készen álljon a holnapra. Több tekercs megkönnyíti az igazítást. A Wireless Charger Trio belsejében található hat tekercs egyszerűvé teszi az eszköz lerakását és feltöltését. Nincs többé bajlódni az igazítással csak helyezze a padra, hogy még nagyobb teljesítményt kapjon. * Két eszköz egyidejű töltése a bal oldali padokon befolyásolhatja a töltési sebességet. Megfelelően illeszkedik Galaxy órájához A Galaxy órák számára kialakított hellyel folyamatosan áram alatt tarthatja óráját, hogy átvészelje a napot. A töltő jobb oldalán található belső mágnes a helyére vezeti az órát a töltéshez. A bal oldalon pedig töltheti telefonját, Galaxy Buds sorozatát és egyebeket. *Csak a Galaxy Watch3, Active2 és Active okosórák töltését támogatja. Erősítsen gyorsan Gyorsan töltse fel az akkumulátort a Fast Charging funkcióval. Ön és barátai, akik kompatibilis eszközökkel rendelkeznek, még gyorsabban térhetnek vissza a 100%-ra, ha extra wattnyi energiát használnak fel. * A töltési sebesség készülékenként változhat. A tényleges töltési sebesség a használattól, a töltési körülményektől és egyéb tényezőktől is függ.
*A vezeték nélküli töltési funkcióval rendelkező kompatibilis Apple-eszközök akár gyorstöltést is támogatnak.
*PD 25W utazási adapter a dobozban. Egyszerű dizájn az Ön belső teréhez A karcsú forma minimalista dizájnnal, egyszerű ikonokkal és LED-lámpával díszített. A fekete-fehér színben kapható, és kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban illik a szobája dekorációjához, és elhagyhatja, ha nincs használatban. Az izzás, amely tudatja Önnel A LED fény intuitív módon jelzi a készülék töltési állapotát különböző színekkel: piros a töltésért, villogó piros a töltési hibaért és zöld a teljesen feltöltött állapotért. Amikor eljött a világítás ideje, elsötétítheti, hogy ne zavarja szépségalvását.
*Az ütemezés a Beállítások menüben beállítható, hogy egy adott időpontban kikapcsolja a gyors vezeték nélküli töltést, és elhalványítsa a LED-fényt. A töltés akár 3 mm vastag tokon is áthatol, így nem kell levenned azt !

Hirdetés azonosító: 150693204

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
T&T Mobil

Tailor & Tailor Kft.

További hirdetései

Üzleti felhasználó

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn