JBL Tune 230NC TWS Vezeték Nélküli fülhallgató Új JBL Garanciával !

24 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új, garanciával

Típus:
Fülhallgató

Márka:
JBL

Leírás

JBL Tune 230NC TWS, vezeték nélküli fülhallgató, Új, vásárlástól számított 1 év gyári JBL garanciával, fekete színben bontatlan dobozában gyári tartozékaival eladó ! Fix áras termék azonnal elvihető 24.990ft-ért !

A terméket máshol is áruljuk, ezért vásárlás előtt kérem érdeklődj, hogy megvan-e még!

Ezek a Bluetooth fülhallgatók 6 mm-es meghajtóval rendelkeznek, amely az erőteljes JBL Pure Bass hangzást biztosítja az összes lejátszási listájához.

Fedezze fel a vezeték nélküli életmód szabadságát útközben ezzel a Bluetoothos fülhallgatóval. Hallgasson zenét, kezelje hívásait a beépített mikrofonnal, vagy eddzen anélkül, hogy attól félne, hogy az összegabalyodott vezetékek megszakítják a pörgést.

Az aktív zajszűrés segítségével kizárhatja a külvilágot és teljesen elmerülhet a zenében. Ha szeretne ráhangolódni a környezetére, hogy nagyobb biztonságban érezze magát például az utcán közlekedve az is megoldható, illetve akár a környezetében lévők beszédét is hallhatja anélkül, hogy a fülhallgatót ki kellene vennie. Teljesen az Ön kezében van az irányítás.

Vezeték nélkül fogadhat hívásokat napi ingázás, autóvezetés vagy edzés közben a beépített 4 mikrofonnak valamint a Bluetooth fülhallgató kényelmesen elhelyezett gombjainak köszönhetően. Egyszerűen és könnyedén fogadhat és kezdeményezhet hívásokat.

A JBL Tune 230NC kialakítása során nagy hangsúlyt fektettek a biztonságosságra és a kényelemre, így egy rendkívül ergonomikus fülhallgatót hoztak létre, ami az egész napos viselés során is komfortos marad. A JBL Headphones okostelefonra letölthető alkalmazáson keresztül beállíthatja az Ön számára legmegfelelőbben a hangzást, így teljesen testreszabhatja készülékét.

A Tune 230NC esetében is hosszú akkumulátor időt biztosít a JBL, a tokkal együtt akár 40 órán keresztül élvezheti a kiváló minőségű hangzást és erőteljes basszus élményét.

Az eső vagy egy kiadós edzés sem okozhat gondot a JBL Tune 230NC fülhallgatónak, ugyanis IPX4-es szintű víz- és izzadságállósággal rendelkezik, annak érdekében, hogy Önnek egy percig se kelljen készüléke miatt aggódnia.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149287003

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Elérhető
T&T Mobil

Tailor & Tailor Kft.

További hirdetései

Üzleti

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn