Erogén X gél 150ml Új Bontatlan Csomag!

19 000

Ft

Feladás dátuma:

szept 3., 13:35
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új, bontatlan
Típus:
speciális testápolók

Leírás

Erogén X gél 150ml Új Bontatlan Csomag!

Erogen X gélműködés

A gél hatása a sejtek stádiumában van, a gél serkenti a véráramlást, a barlang üregeket is megnyújtja a pénisz belsejéből, növeli azok rugalmasságát.

A pénisz szöveteiben nő a fehérje, valamint a kollagén tartalma, emiatt a gélnek köszönhetően a szövet is megnő, és hossza is, így fedése is. A testsejtek megújulnak és regenerálódnak, a pénisz a legrugalmasabbá válik.

A

Gel Erogen X stimuláló elemeket tartalmaz, amelyek jelentősen növelik az érzékenységet, növelik a szex időtartamát is, lehetővé téve számodra a legszínesebb, legmélyebb érzéseket magából a folyamatból.

Az Erogen X gél összetétele

Az Erogen X gélártalmatlan összetevőket tartalmaz, amelyek aktiválják a fiatalítást, valamint helyreállítják a nemi szerv sejtjeit, serkentik a vérkeringést és javítják a nemi vágyat.

A körömvirág kivonat az összetétel fontos összetevője, az idegvégződések természetes katalizátora, amely fokozza az érzéseket maga a szex során, világosabbá és hosszabbá teszi őket, ami nagyon fontos egy férfi számára.

Fehérjehidrolizátum - fehérjével látja el az ivaros nemi szerv sejtjeit, aktiválja azok osztódását is, segít növelni a pénisz térfogatát.

Kollagén, elasztin, a testünkben található természetes összetevők, amelyek szintén felelősek a bőr és a szövetek rugalmasságáért. Növelik a pénisz fehérjetestének rugalmasságát.

A trietanol-amin jelentős számú kozmetikum híres eleme, amely növeli az aktív, aktív elemek felszívódását a bőrben, biztosítva azok hatását a legalapvetőbb szöveti szintekre is. Ezenkívül implicit módon nagy hatással van a megújuláshoz szükséges fehérjék termelésére, valamint a szövetnövekedés elősegíti a közösülés időtartamának növelését.

A test normális működéséhez, a vérkeringés javításához, a libidó növeléséhez és a pénisz érzékenységéhez a hidrolizált aminosavakra, aminosavak kombinációjára van szükség.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150022713

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 22 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn