Új 45mm 2-magos Amoled 90Hz gyors gyönyörű fém okosóra okos óra

19 500

Ft

Feladás dátuma:

okt 14., 09:18
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb

Operációs rendszer:
Egyéb

Kártya:
Egyéb

Memória:
16 GB

Felbontás:
10 MP felett

Állapot:
új

Szín:
Szürke

Méret:
3.5'' alatt

Típus:
Egyéb

Leírás

Egy teljesen új fém és karcálló üveg 45mm-es okosóra eladó, 2-magos processzorral, gyönyörű 90Hz AMOLED kijelzővel, nagyon folyamatos- és gyors menü el és iszonyat sok funkcióval, pulzusmérés, sok edzéstípus, nagyon sok ingyenes óraszámlap, telefonálni is lehet rajta stb.

**Kijelző és dizájn:**

* **Nagy és élénk AMOLED kijelző:** A HK9 Pro lenyűgöző, 2,02 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, 485*520 felbontással. Ez éles látványt, gazdag színeket és kiváló napfényes láthatóságot eredményez.

* **Stílusos és kifinomult dizájn:** Az óra 45 mm-es rozsdamentes acél tokban, elegáns, minimalista dizájnnal érkezik. Két színben kapható: mattfeketében és csillagfényben, amelyek a különböző preferenciákat szolgálják.
* **Személyre szabható óralapok:** Válasszon a stílusos és informatív óralapok széles skálájából, hogy személyre szabhassa HK9 Pro készülékét, és illeszkedjen öltözékéhez vagy hangulatához.

**Egészség és fitnesz követése:**

* **Átfogó egészségmegfigyelés:** A HK9 Pro számos létfontosságú egészségügyi mutatót követ, beleértve a pulzusszámot, a vérnyomást, a vér oxigéntartalmát, az alvási szokásokat és még a vércukorszintet is (korlátozottan elérhető). Ez lehetővé teszi, hogy értékes betekintést nyerjen általános egészségi állapotába és jólétébe.
[Kép a HK9 Pro okosóra egészség- és fitneszkövetéséről]

* **Multi-Sport Tracking:** Legyen szó futásrajongóról, kerékpározásrajongóról vagy alkalmi edzőterem-látogatóról, a HK9 Pro több sportágban is követhető nyomkövetési képességeivel rendelkezik. Különféle tevékenységeket, például futást, kerékpározást, úszást, kosárlabdát és egyebeket követhet nyomon, részletes adatokat szolgáltatva a távolságról, tempóról, elégetett kalóriákról és egyéb mutatókról.

* **Speciális alvásfigyelés:** A HK9 Pro fejlett alvásfigyelő funkciójával mélyebben megértheti alvási szokásait. Nyomon követi a könnyű alvást, a mély alvást, a REM alvást és az ébrenléti időt, értékes betekintést nyújtva az alvás minőségébe, és segít azonosítani a javítandó területeket.

**Intelligens funkciók:**

* **Bluetooth hívás:** Fogadjon és kezdeményezzen hívásokat közvetlenül a csuklójáról a HK9 Pro beépített hangszórójával és mikrofonjával. Így nincs szükség a telefon hordozására, így ideális a kihangosított kommunikációhoz edzés közben vagy útközben.
[Kép a HK9 Pro okosóra bluetooth hívásáról]
* **Zenevezérlés:** Vezérelje zenelejátszását közvetlenül a HK9 Pro készülékéről anélkül, hogy kivenné a telefont. Ugrás a számok, állítsa be a hangerőt, és játszani vagy szüneteltetni a zenét könnyedén.

* **Intelligens értesítések:** Értesítések fogadása és megtekintése okostelefonjáról a HK9 Pro kijelzőjén. Legyen tájékozott a hívásokról, SMS-ekről, e-mailekről és az alkalmazásértesítésekről anélkül, hogy ki kellene húznia a telefont.
* **További funkciók:** A HK9 Pro számos egyéb intelligens funkcióval büszkélkedhet, beleértve az időjárás-frissítéseket, riasztásokat, emlékeztetőket, a kamera távirányítóját, a telefon keresése funkciót és még sok mást.

**Az akkumulátor élettartama és tartóssága:**

* **Hosszú élettartamú akkumulátor:** A HK9 Pro 350 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely akár 7 napos üzemidőt biztosít egyetlen feltöltéssel. Ez azt jelenti, hogy egész nap és éjszaka viselheti anélkül, hogy aggódnia kellene a folyamatos újratöltés miatt.

* **Vízállóság:** A HK9 Pro 5 ATM-ig vízálló, így alkalmas a mindennapi viseletre, és még a sekély úszást vagy a fröccsenő víznek is ellenáll.

Hirdetés azonosító: 150851730

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 8 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn