Műhelybútor Klaus 120 cm

176 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

jún 7., 14:36
Szállítással is kérheted

Leírás

Teljesen új (Klaus) műhelybútor 120 cm széles - munkamagasság 85 cm - 1 db munkapadból (Klaus), 1 db műhelyszekrényből (120 cm) és 3 db perforált falból ál. Magassága 205 cm, súlya 55 kg.
Összeszerelési útmutatóval

A Klaus munkaasztal tágas fiókkal és két szekrényrésszel rendelkezik, melyek közül az egyik zárható, a másik szekrényrész pedig polccal van ellátva. A Klaus munkaasztal mérete körülbelül 120 x 60 x 85 (H) cm, és rendkívül erős, 28 mm-es fa teteje van. Kiváló minőségű bükkfából van ragasztva, ezért rendkívül masszív! A zárható szekrényrész segítségével a nagy műhelytartozékok, mint a fúró stb. biztonságosan és egyszerűen tárolhatók. Az állítható magasságú lábak stabil állványt és kényelmes munkát biztosítanak a Klaus munkapadon. A fém testet a modern dizájn mellett a karc- és nedvességállósága is jellemzi.

A Kurt szerszámos szekrény mérete körülbelül 120 x 19 x 60 (H) cm, és mindössze 10 kg-ot nyom. A szekrény három elemből áll (összesen 120 cm): két nagy, zárható szekrényrészből és egy nyitott rekeszből (mindegyik kb. 40 x 16 x 58 (H) cm). A hozzá tartozó Euro perforált falra horgokat lehet felhelyezni a szerszámok felakasztására. A szerszámos szekrény könnyen és biztonságosan rögzíthető a falra a nagy, stabil akasztóknak köszönhetően.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143550247

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn